1. Masini noi Toyota
Actiuni rapide
Actiuni rapide

Prius

Prius conduce. Restul o urmeaza.

De la

29510.0

Incepand de la
29.510,00 LEI
(Incl. TVA)

Toate cifrele de consum combustibil si emisii CO2 citate provin din rezultatele testelor de laborator oficiale reglementate de UE. Acestea sunt precizate pentru a permite comparatiile intre autovehicule si este posibil sa nu reflecte experienta reala de condus.

1. Alege un motor
1. Alege un motor

1 Variante

1 Variante

2. Selecteaza un model
2. Selecteaza un model

1 Variante

1 Variante

 • Dynamic

  Liftback

  € 29510.0

  • Ecran multimedia 7"
  • Scaune incalzite pentru sofer si pasagerul din fata
  • Sistem de aer conditionat automat cu doua zone
  • Lumini de zi (LED)

  Arata mai multe Inchide

Design contemporan. Experienta inteligenta.

Este o masina cu un aspect contemporan care se potriveste cu capabilitatile sale avansate. Noul design imbunatateste emblematica silueta triunghiulara a modelului Prius cu linii curate si moderne concepute pentru a optimiza coeficientul aerodinamic.

Foarte eficient. Cu adevarat placut.

Nu a fost niciodata atat de satisfacator sa conduci o masina hibrida. Tranzitia fara intreruperi intre modurile electric si pe benzina garanteaza o acceleratie dinamica atunci cand ai nevoie de ea. De asemenea, vei avea parte de performante impresionante gratie centrului de gravitatie coborat, suspensiei imbunatatite si puterii liniare.

Mai multa aderenta pentru mai multa siguranta cu Hybrid

Inovatia continua cu Hybrid AWD-i. Creat special pentru Prius, este pentru prima data cand o masina din aceasta clasa beneficiaza de un sistem inteligent de tractiune integrala. Conceput pentru a asigura un control sporit in situatii cu aderenta redusa, sistemul te ajuta cand ai cu adevarat nevoie de el.

GALERIE PRIUS