1. Proprietari
  2. Servicii conectate
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Servicii conectate MyToyota

Descopera cum poti sa ramai conectat si sa-ti imbunatatesti experienta de condus

Servicii conectate MyToyota

MyToyota App

Noua aplicatie MyToyota ofera un set de servicii conectate pentru masina ta Toyota, concepute pentru a-ti usura viata. Oriunde ai merge, folosind aplicatia de pe smartphone, poti comunica cu masina pentru a planifica calatoriile de acasa, pentru a optimiza modul de condus, pentru a regla temperatura masinii de la distanta si multe altele. Aplicatia MyToyota este conceputa pentru viitor, cand va servi drept punct principal de contact intre sofer si vehicul.
Afla mai multe

Multimedia

Bucura-te de beneficiile sistemului de navigatie in timp real, alerta radar, statii de alimentare cu combustibil, precum si POI (Punctul de interes)* sau conecteaza-ti smartphone-ul cu Apple CarPlay sau Android Auto pentru a reda muzica si a utiliza aplicatiile preferate de pe smartphone direct pe ecranul multimedia.

Spatiul Digital Personal

Site-ul nostru personal pune toate lucrurile mici asociate cu vehiculul tau intr-un singur loc, cu functii usor de utilizat, care sunt disponibile online oricand doresti. Pur si simplu conecteaza-te, oriunde te-ai afla, pentru a programa interventiile sau reviziile in service, verifica manualul de utilizare online sau actualizeaza hartile sistemului de navigatie. Asadar, oricat de nou sau vechi este vehiculul tau, te vom ajuta sa ai grija de el, astfel incat sa poti profita la maximum de masina ta Toyota.
Descopera cateva dintre caracteristicile care ofera liniste si confort suplimentar:

Blocare/deblocare de la distanta

Poti incuia de la distanta usile descuiate sau acorda acces altora la vehiculul dvs.

Coaching hibrid

Afla cum poti profita la maximum de vehiculul tau Toyota Hybrid, sa conduci mai lin in modul EV si sa reduci consumul de combustibil.

Controlul sistemului de climatizare de la distanta

Porniti aerul conditionat din confortul casei sau de oriunde altundeva.

Analiza modului de condus

Vizualizeaza datele de conducere anterioare pentru o analiza convenabila a stilului de condus.

Distribuie la masina

Planifica cu usurinta urmatoarea calatorie si trimite-o direct la sistemul de navigatie al masinii tale Toyota.
*Disponibilitatea sistemelor T-Mate poate diferi in functie de tara, model si clasa vehiculului. Te rugam sa consulti distribuitorul local Toyota si manualul de utilizare pentru informatii suplimentare.