1. Masini noi Toyota
 2. Vanzare la distanta
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

CUMPARA DE ACASA NOUA TA MASINA TOYOTA!

Modul traditional in care poti cumpara o masina Toyota se schimba, iar partenerii nostri se adapteaza pentru a raspunde tuturor nevoilor tale.
 • DESCOPERA

  Cauta modelul pe care il doresti!
  Descopera gama de masini Toyota in catalogul nostru online.
  Sau configureaza noua ta Toyota- alege modelul, echiparea si motorizarea, in functie de nevoile tale si de bugetul pe care il ai disponibil.

  Da-ne de veste ce ti se potriveste, ca sa te putem contacta!
  Completeaza un formular de solicitare oferta, spune-ne daca preferi ca primul contact sa fie prin email sau telefon, ce model Toyota te-ar interesa, si noi te vom contacta in maxim 24h. Atat de simplu!

 • Hai sa vorbim!

  Unul dintre partenerii nostri te va contacta si veti discuta despre modelul (sau modelele) Toyota care iti plac, despre nevoile tale de mobilitate, astfel incat sa te poata ajuta sa gasesti masina care ti se potriveste intocmai.
  Poti discuta cu dealerul prin email, telefonic sau prin apel video. Iti recomandam apelul video - in felul acesta poti configura masina impreuna cu consultantul de vanzari sau acesta poate sa iti prezinte modelele disponibile in showroom, astfel incat tu sa afli toate detaliile de acasa, de pe canapea.

PROCESUL DE ACHIZITIE

 • Oferta

  Consultantul de vanzari iti va trimite oferta pentru modelul Toyota pe care l-ai ales, si impreuna, veti discuta toate detaliile: performante tehnice, echipari, accesorii, finantare, asigurari, etc.

  Ai deja o masina? Da-o la schimb!

  Prin programul Trade In dealerul poate sa iti evalueze masina rulata si in functie de starea acesteia poate sau nu sa o achizitioneze in vederea unei vanzari ulterioare in programul de autovehicule rulate. Consultantul Toyota te va ajuta pe parcursul intregului proces de evaluare si iti va spune ce fotografii, informatii si documente sunt necesare pentru masina rulata, astfel incat tot procesul sa mearga usor.

Toate bune?
Oferta dealerului e buna dar nu tocmai, mai discutati cate un detaliu, pe ici pe colo, cum se face! Desigur!

Contractul de cumparare
Consultantul iti va trimite pe mail contractul de achizitie si puteti discuta pe baza lui intr-un nou apel video. Discuta cu dealerul referitor la detaliile semnarii - contractul se poate semna la distanta prin semnatura electronica sau in original la showroom la momentul livrarii masinii. 
Tot in acest pas va fi nevoie sa faci si plata avansului.

LIVRAREA

Cand vine?
Consultantul de vanzari va comanda masina in sistemul de comenzi Toyota si, daca masina nu este in stoc, comanda se va aloca in productie catre una dintre fabricile sale.
Deloc complicat, insa complex, de aceea te rugam sa pastrezi legatura cu dealerul tau, care te va informa despre termenii de productie si livrare a noii tale masini Toyota.

A venit!
Dealerul te va contacta cu toate detaliile livrarii. Discuta cu el si vezi daca e nevoie sa te duci la showroom si sa o ridici de acolo, sau daca are disponibil serviciul de livrare la domiciliu.