1. Business

Toyota Business Plus

Descopera cum putem sa venim in intampinarea flotei tale.
01

Administreaza flota cu usurinta

Ai nevoie de un partener de incredere ca sa-ti administrezi eficient flota.
02

O gama vasta de modele comerciale

Alege dintr-o gama extensiva de autovehicule comerciale, autoutilitare si vehicule usoare.

Afla mai multe

Business to business

Daca esti propriul tau stapan sau detii o mica afacere si cauti o noua masina de companie, Toyota BusinessPlus iti furnizeaza expertiza de care ai nevoie la momentul potrivit. In cadrul retelei noastre extinse, consultantii nostri experimentati iti vor oferi solutii adaptate nevoilor tale, pentru a te elibera de orice grija si a te lasa sa te concentrezi deplin asupra afacerii tale.

DESCOPERA PROGRAMUL TOYOTA BUSINESS PLUS | TOYOTA

Bun venit la Toyota BusinessPlus, divizia Toyota dedicata clientilor B2B. Prin BusinessPlus alegeti un partener pentru compania dumneavoastra, care trateaza cu seriozitate si profesionalism orice provocare si actioneaza in permanenta dupa principiul win-win.

Gama de vehicule comerciale

Vezi gama noastra completa de vehicule comerciale, autoutilitare, camionete sau dube. Indiferent de business, noi avem o solutie.

Solutii De Finantare Personalizate

Pentru ca fiecare client de flota este unic, Toyota BusinessPlus ofera o gama larga de solutii de finantare, adaptate nevoilor individuale ale fiecarui client. 

Toyota Clienti Business

Cu Toyota BusinessPlus, alegerea unei masini de companie devine mult mai usoara; te vei putea bucura de o masina de companie cu o reputatie globala pentru calitate si fiabilitate, un nivel inalt al dotarilor si numeroase beneficii incluse, fara a mentiona consilierea personalizata si solutiile adaptate nevoilor tale.

Toyota Hybrid Benefits

Toyota Hybrid reprezinta o solutie eficienta pentru afacerea ta. Costul total de exploatare redus reprezinta unul dintre atuurile principale ale acestei tehnologii pentru zona de business, iar emisiile scazute de CO2 pot asigura beneficii la impozitare.

Vanzari in Europa

Cand responsabilitatea ta este sa coordonezi si sa satisfaci nevoile unei flote mari si a conducatorilor auto ai acestei flote, ai nevoie de un partener care sa iti ofere cel mai inalt nivel al serviciilor si o transparenta a costurilor care sa iti usureze activitatea de bugetare. 

Gama de vehicule comerciale Toyota

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/model-filter-results/ro/ro?carType=7d14e17f-7c33-4321-a8d1-0222ded31d34

Toyota Professional

Afla cum putem veni in intampinarea afacerii tale

Afla mai multe