1. Oferte speciale Toyota
  2. Financing
  3. Leasing
Actiuni rapide
Actiuni rapide

Leasing Financiar

Finantare fara dobanda sau fara costuri de leasing? La Toyota e posibil.

Doresti sa achizitionezi o Toyota prin leasing financiar? Nimic mai simplu. Contacteaza un dealer autorizat Toyota si beneficiaza de consiliere pentru alegerea si achizitia unei masini, si de o oferta de finantare personalizata, adaptata nevoilor tale.

 

Produsul nostru de leasing financiar rapid se adreseaza persoanelor juridice si este disponibil la fiecare reprezentanta din cadrul retelei noastre, pentru orice model Toyota.

De ce sa apelezi la programul de leasing financiar Inchcape Finance Romania? 


✔️ Te bazezi pe un partener de incredere - Inchcape Finance Romania, parte a grupului Inchcape plc, unul dintre cei mai mari și mai puternici distribuitori de automobile din intreaga lume, furnizeaza servicii financiare auto si de asigurari, pentru toate segmentele auto acoperite de Toyota.

✔️ Ai la dispozitie servicii financiare personalizate – consiliere profesionala, transparenta a costurilor.

✔️ Beneficii ale produsului negociate la nivel de grup, pentru ca tu sa te bucuri de cele mai avantajoase conditii de finantare.

 

OFERTE SI PROMOTII

 
 
FINANTARE FARA DOBANDA?
LA TOYOTA E POSIBIL.


Dorim sa iti propunem un parteneriat care sa te sustina in afacerea ta cat mai bine posibil. De aceea, am pregatit oferte promotionale pentru o finantare extrem de avantajoasa, care sa respecte promisiunea Toyota: Fara griji! Contacteaza orice retailer autorizat Toyota si alege produsul care ti se potriveste.

Dobanda ZERO

Pentru un contract de finantare pe 12 luni, cu avans de la 20%, pentru orice autovehicul Toyota, noi platim dobanda pentru tine. Bucura-te de noua ta masina si utilizeaz-o pentru afacerea ta, acoperind doar rata aferenta valorii acesteia.

Avantaje:  Dobanda 0% pentru Euro fix, pentru un contract de finantare de 12 luni