1. Masini noi Toyota
  2. Garantie & Fiabilitate
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.
Oferta este valabilă in limita stocului disponibil.

RAV4 Plug-in Hybrid Style Bi-Tone

SUV 5D

RAV4 Plug-in Hybrid - Style Bi-Tone - SUV 5D
De la
55.300,49 EUR
  • Ecran multimedia de 10.5"
  • Sistem de sunet JBL premium
  • Incarcator wireless pentru telefonul mobil
WLTP
22 g/km
1 l/100 km
Specificatii extra
4X4
2.5 L Hybrid Dynamic Force
RAV4 Plug-in Hybrid - Style Bi-Tone - SUV 5D
Bi-tone Alb Platinum Perlat / plafon negru (2PS)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/ro/ro

Siguranta

TE SIMTI IN SIGURANTA DEPLINA CU TOYOTA SAFETY SENSE

RAV4 Plug-in Hybrid vine cu dotari menite sa iti asigurie siguranta tie si celor din jur. Pachetul sau de tehnologii avansate Toyota Safety Sense sunt acum mai inteligente, ajutandu-te sa conduci in siguranta si lipsit de griji.

Asistenta rutiera

Asistenta rutiera

Masinile noastre sunt construite astfel incat sa iti ofere multi ani de deplasari fiabile, fara probleme. Dar pot exista si momente in care ai nevoie de asistenta. Ca parte a angajamentului nostru pentru servicii clienti, fiecare autovehicul nou beneficieaza de serviciul Toyota Eurocare (durata serviciului poate diferi in functie de model), pentru ca tu sa te pui din nou in miscare fara intarziere si sa stai complet linistit.

Reparatii

Chiar si cei mai experimentati soferi pot fi implicati in accidente. Din fericire, indiferent cat de mare sau cat de mic este accidentul, ai garantia retelei de service-uri autorizate Toyota la care poti apela. Tehnicienii nostri instruiti si-au asumat angajamentul de a presta servicii de reparatii „cap-coada”, astfel incat masina ta Toyota sa fie readusa la starea sa initiala.