1. Masini noi Toyota
 2. Prezentare model
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.
Oferta este valabilă in limita stocului disponibil.

RAV4 Plug-in Hybrid Style Bi-Tone

SUV 5D

RAV4 Plug-in Hybrid - Style Bi-Tone - SUV 5D
De la
55.300,49 EUR
 • Ecran multimedia de 10.5"
 • Sistem de sunet JBL premium
 • Incarcator wireless pentru telefonul mobil
WLTP
22 g/km
1 l/100 km
Specificatii extra
4X4
2.5 L Hybrid Dynamic Force
RAV4 Plug-in Hybrid - Style Bi-Tone - SUV 5D
Bi-tone Alb Platinum Perlat / plafon negru (2PS)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/ro/ro


Galerie RAV4 PLUG-IN Hybrid

Eploreaza modelul in 360°

 • Exterior

  DESIGN EXTERIOR

  RAV4 Plug-in Hybrid a fost construit pentru a fi condus si proiectat sa iasa in evidenta. Imbinand aspectul robust al unui SUV complet cu un stil ascutit si dinamic, RAV4 Plug-in Hybrid afiseaza un aspect urban si elegant.

 • PUTERE INSTANTA, EFICIENTA NEEGALATA

  Cele mai bune emisii de CO2 din clasa sa (22 g/km) si consumul de combustibil (1,1 l/100km) arata ca RAV4 Plug-in Hybrid are eficienta pentru a-si egala performantele dinamice. Dotat cu o noua baterie litiu-ion de 18.1 kW, RAV4 Plug-in Hybrid poate functiona in mod full-electric peste 65km*, in timp ce incarcatorul integrat de 6,6 kW asigura incarcarea integrala a bateriei in aproximativ 2,5 ore.

 • RAFINAT SI CONECTAT

  Cabina eleganta a modelului RAV4 Plug-in Hybrid ofera conditiile ideale pentru o performanta linistita si fara efort. Scaunele sport din piele si sistemele de siguranta garanteaza ca vei avea parte de calatorii linistite si confortabile, iar portbagajul de 500 litri iti va oferi un spatiu de incarcare flexibil pentru toate nevoile tale.

 • PREGATIT PENTRU ORICE EVENTUALITATE

  Pentru un acces fara probleme la sistemul de divertisment si functiile de conectivitate ale masinii, plansa de bord intuitiva dispune de un ecran tactil de 9 inchi cu cel mai recent sistem multimedia si integrare pentru smartphone. Pe langa Apple CarPlay™ si Android Auto™, aplicatia MyT iti permite sa verifici nivelul bateriei hibride, sa programezi timpii de incarcare si chiar sa racesti sau sa incalzesti habitaclul RAV4 Plug-in Hybrid.

Fullscreen Inchide