1. Masini noi Toyota
  2. Garantie & Fiabilitate
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.
Oferta este valabilă in limita stocului disponibil.

Proace Comfort+ L2

Furgon cu usi laterale glisante 4 usi L2H1

Proace - Comfort+ L2 - Furgon cu usi laterale glisante 4 usi L2H1
De la
37.485,00 EUR
  • Ecran multimedia 7"
  • Sistem Bluetooth® Handsfree
  • Sistem multimedia cu 4 difuzoare
Specificatii extra
4X2
2.0L Diesel 20D- (120 HP)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/ro/ro

Sisteme de siguranta

AIRBAG-URILE SUNT POZITIONATE IN MAI MULTE LOCURI IN HABITACLU

In functie de configuratia scaunelor, la interiorul autovehiculului sunt instalate doua sau patru airbag-uri SRS, asigurand protectia fiecarui pasager in cazul unei coliziuni.

Asistenta rutiera

Masinile noastre sunt construite astfel incat sa iti ofere multi ani de deplasari fiabile, fara probleme. Dar pot exista si momente in care ai nevoie de asistenta. Ca parte a angajamentului nostru pentru servicii clienti, fiecare autovehicul nou beneficieaza de serviciul Toyota Eurocare (durata serviciului poate diferi in functie de model), pentru ca tu sa te pui din nou in miscare fara intarziere si sa stai complet linistit.

Reparatii

Chiar si cei mai experimentati soferi pot fi implicati in accidente. Din fericire, indiferent cat de mare sau cat de mic este accidentul, ai garantia retelei de service-uri autorizate Toyota la care poti apela. Tehnicienii nostri instruiti si-au asumat angajamentul de a presta servicii de reparatii „cap-coada”, astfel incat masina ta Toyota sa fie readusa la starea sa initiala.