1. Masini noi Toyota
 2. Prezentare model
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.
Oferta este valabilă in limita stocului disponibil.

Proace Comfort+ L2

Furgon cu usi laterale glisante 4 usi L2H1

Proace - Comfort+ L2 - Furgon cu usi laterale glisante 4 usi L2H1
De la
37.485,00 EUR
 • Ecran multimedia 7"
 • Sistem Bluetooth® Handsfree
 • Sistem multimedia cu 4 difuzoare
Specificatii extra
4X2
2.0L Diesel 20D- (120 HP)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/ro/ro


Proace Galerie

Vedere 360°

 • Design

  Indiferent de sarcina pe care vrei sa i-o dai, PROACE e singura furgoneta de care vei avea nevoie vreodata.

  Daca ai un business mic, poti sa ai senzatia ca faci treaba mai multor oameni deodata. PROACE e aici sa te ajute si a fost conceput sa fie singura furgoneta de care vei avea nevoie vreodata. Disponibila in trei optiuni de lungime - Compact, Mediu si Long - cinci stiluri de caroserie si cu o capacitate impresionanta si acces practic, precum si cu utilitatea solutiilor Smart Cargo si Mobile Office, PROACE are solutia pentru orice sarcina.

 • Service Toyota pentru tine

  In calitate de partener de incredere, Toyota Service ofera utilizatorilor de business PROACE calitatea si experienta pe care o asteapta. Tehnicienii nostri sunt instruiti la cele mai inalte standarde, folosesc doar piese originale si ofera un nivel de servicii nepretuit. Oferind un raport calitate-pret fara egal si solutionarea facila a tuturor nevoilor de servicii, Toyota poate face diferenta pentru o persoana cu o viata aglomerata.

 • Toyota Safety Sense

  Toyota Safety Sense este un pachet de tehnologii avansate de asistenta a soferului ce te ajuta cu o serie de actiuni, de la detectarea potentialelor coliziuni pana la monitorizarea semnelor de circulatie, astfel incat tu sa ramai in siguranta.

Ecran complet Inchide