1. Masini noi Toyota
  2. Garantie & Fiabilitate
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Proace City Verso Comfort L1

Microbuz 5 usi L0H1

Proace City Verso - Comfort L1 - Microbuz 5 usi L0H1
De la
28.887,25 EUR
  • Servicii conectate Toyota
  • Schimbator de viteze din uretan
  • Volan din uretan cu 3 spite
Specificatii extra
4X2
1.5 L Diesel

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/ro/ro

Sisteme de siguranta

SIGURANTA SI SECURITATE CU TEHNOLOGIA POTRIVITA

PROACE CITY VERSO este disponibil cu o selectie de pachete de siguranta concepute pentru a raspunde nevoilor tale. Cu caracteristici de siguranta standard care includ un sistem avansat de siguranta pre-impact, un sistem de asistenta pentru marcaje rutiere, un sistem de avertizare la parasirea benzii cu controlul directiei, Cruise Control cu limitator de viteza reglabil (ASL) si sisteme Driver Attention Alert, poti sa te bazezi ca, la volanul PROACE CITY VERSO, esti acoperit din punct de vedere al sigurantei.

AIRBAG-URILE SUNT POZITIONATE OPTIM LA NIVELUL CABINEI

Airbag-uri SRS sunt montate la interior pentru ca, in cazul unei coliziuni, fiecare ocupant al vehiculului sa fie protejat.

Asistenta rutiera

Masinile noastre sunt construite astfel incat sa iti ofere multi ani de deplasari fiabile, fara probleme. Dar pot exista si momente in care ai nevoie de asistenta. Ca parte a angajamentului nostru pentru servicii clienti, fiecare autovehicul nou beneficieaza de serviciul Toyota Eurocare (durata serviciului poate diferi in functie de model), pentru ca tu sa te pui din nou in miscare fara intarziere si sa stai complet linistit.

Reparatii

Chiar si cei mai experimentati soferi pot fi implicati in accidente. Din fericire, indiferent cat de mare sau cat de mic este accidentul, ai garantia retelei de service-uri autorizate Toyota la care poti apela. Tehnicienii nostri instruiti si-au asumat angajamentul de a presta servicii de reparatii „cap-coada”, astfel incat masina ta Toyota sa fie readusa la starea sa initiala.