1. Masini noi Toyota
 2. Prezentare model
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Proace City Verso Comfort L1

Microbuz 5 usi L0H1

Proace City Verso - Comfort L1 - Microbuz 5 usi L0H1
De la
28.887,25 EUR
 • Servicii conectate Toyota
 • Schimbator de viteze din uretan
 • Volan din uretan cu 3 spite
Specificatii extra
4X2
1.5 L Diesel

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/ro/ro


Proace City Verso Galerie

Vedere 360°

 • Design

  PROIECTAT SA IMPRESIONEZE

  Oferind 2 lungimi de ampatament, PROACE CITY VERSO va poate deservi cu usurinta pe tine si pe pasagerii tai. Cu o capacitate generoasa de pana la 7 persoane in ambele variante de ampatament - lung si scurt. Interiorul poate fi aranjat conform nevoilor tale.

 • ALEGE CE TI SE POTRIVESTE

  O gama larga de propulsoare avansate pe benzina si diesel care produc intre 100 si 130 DIN CP si o paleta de transmisii, manuale cu cinci sau sase trepte si automata cu 8 trepte. Cu emisii de CO₂ de top in clasa sa si un consum de combustibil de exceptie, PROACE CITY VERSO iti poate oferi motorizarea care se potriveste cel mai bine nevoilor afacerii tale.

 • FLEXIBILITATEA DE CARE AI NEVOIE

  PROACE CITY VERSO ofera o configurare flexibila a spatiului destinat pasagerilor, cu optiunea a trei scaune individuale in randul 2, fiecare prevazut cu sistem ISOFIX, sau o bancheta pliabila 60:40. Cu capacitatea de a transporta pana la 7 persoane, atat modelele cu ampatament scurt, cat si cele cu ampatament lung, ofera doua scaune individuale in randul al treilea, care gliseaza inainte si inapoi, permitand echilibrarea spatiului de la picioare cu cel de incarcare.

 • SIGURANTA NU ESTE NICIODATA OPTIONALA

  PROACE CITY VERSO este disponibil cu o selectie de pachete de siguranta, concepute pentru a raspunde nevoilor tale. Cu caracteristici de siguranta standard care includ un sistem avansat de siguranta pre-impact, un sistem de asistenta pentru marcaje rutiere, un sistem de avertizare la parasirea benzii cu controlul directiei, Cruise Control cu limitator de viteza reglabil (ASL) si sistem Driver Attention Alert, poti sa te bazezi ca, la volanul PROACE CITY VERSO, esti acoperit din punct de vedere al sigurantei.

Ecran complet Inchide