1. Masini noi Toyota
  2. RAV4
  3. Garantie & Fiabilitate
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

RAV4 GR SPORT

SUV 5D

RAV4 - GR SPORT - SUV 5D
De la
53.504,78 EUR
  • Ecran multimedia de 10.5"
  • Sistem de navigatie
  • Sistem de sunet JBL premium
WLTP
132 g/km
5.9 l/100 km
Specificatii extra
4X4
2.5 L Hybrid
RAV4 - GR SPORT - SUV 5D
Emotional Red / plafon Negru metalizat (2SC)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/ro/ro

Sisteme de siguranta

TE SIMTI IN SIGURANTA CU TOYOTA SAFETY SENSE

Toyota Safety Sense este o suita de tehnologii de asistenta pentru sofer care te ajuta in orice situatie, de la detectarea unei potentiale coliziuni pana la monitorizarea indicatoarelor rutiere, astfel incat sa fii permanent in siguranta.

AIRBAG-URILE SUNT POZITIONATE IN MAI MULTE LOCURI IN HABITACLU

La interiorul autovehiculului sunt instalate sapte airbag-uri SRS, asigurand protectia fiecarui pasager in cazul unei coliziuni.

Asistenta rutiera

Masinile noastre sunt construite astfel incat sa iti ofere multi ani de deplasari fiabile, fara probleme. Dar pot exista si momente in care ai nevoie de asistenta. Ca parte a angajamentului nostru pentru servicii clienti, fiecare autovehicul nou beneficieaza de serviciul Toyota Eurocare (durata serviciului poate diferi in functie de model), pentru ca tu sa te pui din nou in miscare fara intarziere si sa stai complet linistit.

Reparatii

Chiar si cei mai experimentati soferi pot fi implicati in accidente. Din fericire, indiferent cat de mare sau cat de mic este accidentul, ai garantia retelei de service-uri autorizate Toyota la care poti apela. Tehnicienii nostri instruiti si-au asumat angajamentul de a presta servicii de reparatii „cap-coada”, astfel incat masina ta Toyota sa fie readusa la starea sa initiala.