1. Masini noi Toyota
  2. Prezentare model
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.
Oferta este valabilă in limita stocului disponibil.

Schimba modelul

Proace Verso Comfort L2

Microbuz 5 usi L2H1

Proace Verso - Comfort L2 - Microbuz 5 usi L2H1
Brown Rich Oak metalizat (KCM)

Pret incepand de la

39980.0

Motor

2.0L Diesel 20D2 (150 HP)

Tractiune

4X2

Garantie standard

Garantie Toyota 6 ani/200.000 km

Proace Verso - Comfort L2 - Microbuz 5 usi L2H1

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/ro/ro


Proace Verso Galerie

Vedere 360°

  • Functii bine gandite si tehnologie inovatoare

    PROACE VERSO iti ofera optiunile care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Iar functiile sale avansate vor crea impresie, garantat. Farurile cu xenon, Head Up Display-ul avansat si un ecran util pentru camera video marsarier, plus o serie impresionanta de caracteristici de siguranta te vor face sa te simti mai relaxat si mai in siguranta in calatorii.

  • Un spatiu inovator care se adapteaza nevoilor tale

    Viata e mai usoara intr-un PROACE VERSO. Scaunele rabatabile si glisabile pe sine iti ofera flexibilitatea de care ai nevoie, iar masutele rabatabile, geamul hayonului care se deschide si deschiderea usilor laterale prin apasare iti vor crea obisnuinte de care nu vei mai vrea sa te desparti niciodata. Pentru a completa finisajele premium, scaunele fata din piele, incalzite si cu functie de masaj, scaunele rotative luxoase si Toyota Skyview® adauga elemente noi la experienta de „clasa intai”.

  • Toyota Safety Sense

    Toyota Safety Sense este un pachet de tehnologii avansate de asistenta a soferului ce te ajuta cu o serie de actiuni, de la detectarea potentialelor coliziuni pana la monitorizarea semnelor de circulatie, astfel incat tu sa ramai in siguranta.

Ecran complet Inchide
Trage pentru a roti Trage pentru a roti