Născut legendar. De neoprit

Premiera mondială a noului Land Cruiser

Încă de acum 60 de ani, de la ascensiunea pe muntele Fuji a primei sale generații, modelul Land Cruiser a fost de neoprit. Rămâne unic în privința abilității sale de a vă duce oriunde în siguranță. Combină remarcabile caracteristici de calitate, durabilitate și fiabilitate cu un nivel de performanță off-road fără rival.

Astăzi, noul Land Cruiser este la fel de puternic și dispune de tehnologii de asistență on-road și off-road mai avansate, de mai multe tehnologii de siguranță, oferind performanțe superioare ce asigură succesul abordării oricărui tip de teren.

Forță și viziune în fiecare linie de design

Noul Land Cruiser își duce reputația mai departe prezentând o stilizare exterioară mai modernă și mai robustă.

Fiecare linie servește unui scop precis: capota a fost remodelată în vederea creșterii vizibilității înspre sol în partea centrală; soluția constructivă unică, cu caroserie montată pe șasiu, asigură rezistența durabilă la deformare; farurile și orificiile grilelor au fost ridicate pentru maximizarea protecției și a capacității de traversare a vadurilor; iar noile jante bi-tone gri-închis și cu jante de 19”, cu 6 spițe duble creează un profil mai dinamic al mașinii.

Zona posterioară prezintă noi blocuri optice cu lampă de stop cu iluminare LED.

/
/
Fiți în control, off-road sau on-road

Remorcați echipamente, evitați gropi, pe ploaie, zăpada și gheața – niciun alt SUV nu poate oferi combinația unică dintre performanțele off-road si on-road ale noului Land Cruiser. Modelul este echipat cu un sistem de selecție a modului de conducere, cu sistem de suspensie cinetic modulat electronic (KDSS) ce optimizează efectul barelor stabilizatoare de pe ambele punți pentru obținerea unor performanțe rutiere superioare - sunteți pregătit pentru orice vă așterne drumul în față!

Traversând un râu, urcând pe dealuri sau coborând pe văi pietroase - abilitatea modelului Land Cruiser de a depăși cele mai dificile obstacole din teren și de a vă aduce înapoi în siguranță este cu adevărat legendară. Sistemul de monitorizare multi-teren (MTM) dispune acum de o cameră video plasată sub vehicul și de monitorizare video panoramică precum și de selectorul multi-teren (MTS) cu funcție crawl control - sunteți pregătit să cuceriți cele mai dificile trasee.

/
/
Confort sofisticat

Melanjul unic între funcționalitate, măiestria execuției și atenția acordată detaliilor, specific modelului Land Cruiser asigură cele mai bune condiții de deplasare, indiferent de ruta aleasă.

Confortul la bord a fost îmbunătățit prin adoptarea unui sistem de ventilație a scaunelor față, a unui parbriz cu încălzire electrică, a duzelor de spălare încălzite electric și a oglinzilor retrovizoare exterioare cu pliere prin basculare.

Ceasurile de bord au fost redesenate, ca și consola centrală care adăpostește ecranul cu diagonală de 8" al sistemului multimedia Toyota Touch® 2 with Go, iar comutatoarele au fost plasate în grupaje funcționale, separate în zone distincte. Comenzile sistemelor de asistență, de conducere și de confort pot fi acționate facil indiferent de condițiile de drum.

Putere fără echivalent

Noul Land Cruiser este propulsat de un motor turbodiesel D-4D de 2.8 litri, ce poate fi echipat cu transmisie manuală sau automată. Motorul D-4D de 2.8 litri dispune de injecție la înaltă presiune în rampă comună, comandată electronic, cu un control superior al presiunii de injecție. Disponibil și în varianta cu transmisie automată, motorul D-4D de 2.8 litri poate fi echipat cu o transmisie cu 6 trepte, inteligentă, controlată electronic (6 Super ECT) ce beneficiază de asistența mai multor sisteme de control, în vederea îmbunătățirii atât a performanțelor de consum, cât și a celor dinamice ale mașinii.

Mai multe despre Land Cruiser

Toyota România, promotor al  mobilității sustenabile, semnează un parteneriat pentru servicii de leasing financiar cu UniCredit Leasing Toyota România, promotor al mobilității sustenabile, semnează un parteneriat pentru servicii de leasing financiar cu UniCredit Leasing Importatorul celei mai vândute mărci auto din lume și liderul segmentului de mașini „eco” din România – Toyota România a inițiat un parteneriat cu liderul pieței de leasing din România - UniCredit Leasing pentru servicii de leasing financiar. Campanii rechemari service Campanii rechemari service Verifica daca modelul tau este vizat de o campanie de service

Din datele pe care le deținem, toate informațiile prezentate în acest articol sunt corecte. Detaliile referitoare la nivelul specificațiilor și dotărilor prezentate în acest articol sunt supuse condițiilor și solicitărilor locale și, prin urmare, pot diferi de cele ale modelelor disponibile în zona dumneavoastră. Pentru detalii referitoare la specificațiile și dotările disponibile pe plan local, vă rugăm solicitați informații reprezentanței dumneavoastră Toyota. Culorile de caroserie pot fi ușor diferite de cele ale imaginilor prezentate în acest articol.