1. Masini noi Toyota
 2. Prezentare model
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Land Cruiser 150 Active

SUV 5D

Land Cruiser 150 - Active - SUV 5D
De la
61.635,00 EUR
 • Ecran multimedia 9"
 • Sistem de aer conditionat automat cu trei zone
 • Sistem Smart Entry & Start
WLTP
251 g/km
9.6 l/100 km
Specificatii extra
4X4
2.8 l D-4D

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/ro/ro


Land Cruiser Galerie

Vedere 360°

 • Design

  Putere si determinare in fiecare linie

  Noul Land Cruiser isi confirma reputatia cu un nou stil exterior, mai modern si mai robust. Fiecare linie denota determinare. Capota a fost modelata pentru o mai buna vizibilitate centrala in partea de jos; farurile si deschiderile grilei radiatorului au fost inaltate pentru o mai buna protectie si pentru trecere prin apa mai adanca.

 • Gata sa cucereasca cel mai dificil teren

  Traversari de rauri, coborari pe grohotisuri - Land Cruiserul este legendar pentru capacitatea sa de a face fata pe cele mai dure tipuri de teren off-road si de a te aduce inapoi in siguranta. Niciun alt SUV nu poate oferi aceasta combinatie unica de performante pe sosea si off-road.

 • Toyota Safety Sense

  Toyota Safety Sense este un pachet de tehnologii avansate de asistenta a soferului ce te ajuta cu o serie de actiuni, de la detectarea potentialelor coliziuni pana la monitorizarea semnelor de circulatie, astfel incat tu sa ramai in siguranta.

 • Stiai ca, in anumite tari, Land Cruiser are si denumirea de Prado?

  Se intampla acest lucru deoarece, de-a lungul istoriei, acest model Toyota a trecut prin multiple transformari ce si-au lasat amprenta asupra acestei masini de teren. Desi Land Cruiser a fost produs pentru prima data in urma cu peste 70 de ani, ca model de teren veritabil, cu capabilitati off-road legendare, pozitionarea actuala este ceva mai tanara. Orientata catre confortul pasagerilor si drumuri mai putin salbatice, Land Cruiser Prado a aparut ca o extensie a gamei Land Cruiser, in aprilie 1990, separata de LC70. Cele 2 modele sunt produse si vandute in paralel de Toyota pe glob, Land Cruiser Prado fiind, de fapt, o masina mai mica, mai eficienta si mai prietenoasa cu normele euro (link catre articol cu normele Euro). In acelasi timp, in alte tari, Land Cruiser este o masina cu motor V8, de dimensiuni mai mari, ce ofera siguranta si incredere.

Ecran complet Inchide