1. Masini noi Toyota
 2. Prezentare model
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Hilux Executive

Pick-up DC

Hilux - Executive - Pick-up DC
De la
50.686,86 EUR
 • Ecran multimedia 8"
 • Integrare smartphone
 • Sistem multimedia Toyota Touch® 2
WLTP
248 g/km
9.4 l/100 km
Specificatii extra
4X4
2.8 l D-4D

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/ro/ro


Hilux Galerie

Vedere 360°

 • Design

  DESIGN MINUNAT. PE ORICE TIP DE TEREN.

  Pozitia sa musculara transmite un sentiment de putere, in timp ce barele de protectie puternice din fata si din spate, precum si mulajele dure ii protejeaza caroseria robusta de deteriorari.

 • DUR, DURABIL, FIABIL. INDISCUTABIL.

  Proiectat si testat pentru a functiona in cele mai dificile medii din lume, te poti baza pe calitatea legendara, durabilitatea si fiabilitatea integrate in fiecare Hilux nou.

 • TELESCAUNUL NU E DISPONIBIL? NICIO PROBLEMA

  Exista motive intemeiate sa te simti increzator in Noul Hilux. Controlul asistentei la pornire in rampal (HAC) si controlul activ al tractiunii (A-TRC) fac demarajul sa fie foarte simplu, in timp ce capacitatea sa uriasa de transport si remorcare inseamna ca nimic nu ramane in urma. Deci, indiferent daca urci sau cobori de pe un deal (am mentionat ca Hilux are si functie de asistenta la coborare?) cand te afli in noul Hilux, poti fi sigur ca esti in mainile cele mai sigure*. * Optiuni si echipamente in functie de model.

 • SPATIUL TAU. LUMEA TA

  Dur la exterior, confortabil la interior! Interiorul noului Hilux te duce la noi niveluri de rafinament si stil. Materialele durabile si finisajele atent selectate arata la fel de bine pe cat se simt la atingere.

Ecran complet Inchide