1. Masini noi Toyota
 2. Prezentare model
Actiuni rapide
Actiuni rapide
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Schimba modelul

Toyota bZ4X Dynamic

SUV 5D

Toyota bZ4X
Negru metalic (202)

Incepand de la

50700.0

Motor

Electric 150 kW FWD

Tractiune

4X2

Garantie standard

6 ani / 200.000 km

Toyota bZ4X

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/ro/ro

Incepand de la
50700.0
(Incl. TVA)

WLTP

0 g/km

CO2 Combined WLTP (g/km)

0 l/100 km

Consum mixt WLTP

Toate cifrele de consum combustibil si emisii CO2 citate provin din rezultatele testelor de laborator oficiale reglementate de UE. Acestea sunt precizate pentru a permite comparatiile intre autovehicule si este posibil sa nu reflecte experienta reala de condus.


Exploreaza in 360°

 • Design

  Stil si prezenta unice

  Toyota bZ4X combina aspectul aerodinamic si avangardist al unui vehicul electric cu designul SUV impunator. Rezultatul este un vehicul electric inovator care performeaza pe orice fel de drum, atragand privirile oriunde merge.

 • Performanta remarcabila de conducere

  Bucurati-va de cea mai buna performanta electrica din clasa cu Toyota bZ4X si lasati in urma zero emisii in timpul condusului. Cu o reactie rapida, acest model va ofera viteza si cuplul de care aveti nevoie. Datorita capacitatilor sale remarcabile de tractiune integrala, Toyota bZ4X va ofera o experienta autentica la volan.

 • Performanta excelenta a bateriei

  Toyota bZ4X poate acoperi peste 500 km* cu o singura incarcare completa – si cu zero emisii. (*Valoare estimata WLTP. Autonomia variaza in functie de liniile de echipare selectate, sistemele de propulsie si conditiile de conducere locale.)

 • Toyota T-Mate – alaturi de dumneavoastra pentru o calatorie sigura

  Pentru functii de siguranta de top in clasa, modelul bZ4X este construit cu T-Mate – partenerul dumneavoastra de incredere la volan. T-Mate reprezinta o serie de sisteme concepute pentru a va sprijini si a va oferi mai multa siguranta la volan, indiferent daca parcati sau conduceti pe autostrada sau in oras. T-Mate garanteaza ca sunteti intotdeauna pe maini sigure.

Fullscreen Inchide
Trage pentru a roti Gliseaza