1. Oferte & promotii
  2. Oferta RAV4 PHEV
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Oferta Toyota RAV4 Plug-in Hybrid

Profita de oferta cu 6% reducere

pentru orice RAV4 Plug-in Hybrid* comandat intre  1 - 31 IULIE 2024!

SUV veritabil cu tehnologie Plug-in Hybrid

ADN dual

RAV4 Plug-in Hybrid combina cea de-a patra generatie a sistemului Toyota Hybrid cu o baterie Litiu-Ion de mare capacitate, ce-ti permite sa te bucuri de acceleratii imediate si o autonomie de varf. 

Solicita oferta acum

Putere curata

Puternic, dinamic si sigur, RAV4 Plug-in Hybrid ofera o perfomanta de neegalat. Echipat cu un motor pe benzina Hybrid Dynamic Force de 2.5 litri si un sistem inteligent de tractiune integrala (AWD-i), accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 6 secunde cu ajutorul celor 306 CP.

Solicita oferta acum

*Campania se adreseaza tuturor persoanelor fizice si juridice si se aplica tuturor comenzilor plasate in perioada 1 - 31 iulie 2024. Discountul se calculeaza ca procent aplicat la pretul de lista a autovehiculului nou + vopsea (fara TVA) si reprezinta beneficiu acordat de importator prin intermediul retelei de retaileri. Pentru evitarea oricarui dubiu, reteaua de dealer va stabili independent propria strategie comnerciala fiind posibila aplicarea oricaror discounturi suplimentare, daca este cazul.

Imagini cu titlu de prezentare.

Solicita oferta

RAV4 PLUG-IN HYBRID GALERIE