1. Masini noi Toyota
  2. Reliability & Warranty
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Toyota GR SUPRA Track Edition

Coupe

Toyota GR SUPRA - Track Edition - Coupe
De la
64.684,83 EUR
  • Ecran multimedia de 8.8''
  • Sistem DAB - Digital Audio Broadcast
  • Sistem de sunet JBL premium
WLTP
198 g/km
8.8 l/100 km
Specificatii extra
4X2
3.0 Petrol Twin-Scroll Turbo

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/ro/ro

Safety

Airbag-urile sunt pozitionate in mai multe locuri in habitaclu

Sapte aribag-uri de tip SRS sunt prezente in interiorul cabinei, asigurand protectia sporita a pasagerilor in cazul unei coliziuni. 

Asistenta rutiera

Masinile noastre sunt construite astfel incat sa iti ofere multi ani de deplasari fiabile, fara probleme. Dar pot exista si momente in care ai nevoie de asistenta. Ca parte a angajamentului nostru pentru servicii clienti, fiecare autovehicul nou beneficieaza de serviciul Toyota Eurocare (durata serviciului poate diferi in functie de model), pentru ca tu sa te pui din nou in miscare fara intarziere si sa stai complet linistit.

Reparatii

Chiar si cei mai experimentati soferi pot fi implicati in accidente. Din fericire, indiferent cat de mare sau cat de mic este accidentul, ai garantia retelei de service-uri autorizate Toyota la care poti apela. Tehnicienii nostri instruiti si-au asumat angajamentul de a presta servicii de reparatii „cap-coada”, astfel incat masina ta Toyota sa fie readusa la starea sa initiala.