1. Masini noi Toyota
 2. Overview
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Toyota GR SUPRA Performance

Coupe

Toyota GR SUPRA - Performance - Coupe
Galben Electric Solid (D06)

Pret incepand de la

65210.0

Motor

3.0 Petrol Twin-Scroll Turbo

Tractiune

4X2

Garantie standard

6 ani / 200.000 km
Toyota GR SUPRA - Performance - Coupe

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/ro/ro

Pret incepand de la
65210.0
(Incl. TVA)

WLTP

183 g/km
CO2 Combined WLTP (g/km)
8.1 l/100 km
Consum mixt WLTP

Toate cifrele de consum combustibil si emisii CO2 citate provin din rezultatele testelor de laborator oficiale reglementate de UE. Acestea sunt precizate pentru a permite comparatiile intre autovehicule si este posibil sa nu reflecte experienta reala de condus.


Galerie Toyota GR Supra

Exploreaza in 360°

 • Design

  AEORDINAMICA INSPIRATA DIN MOTORSPORT CU DESIGN MODERN, PUTERNIC

  Cu capota motor lunga, caroseria compacta si plafonul cu design aerodinamic, noua Toyota GR Supra va captiva inimile si atentia fanilor motorsport.

 • SENTIMENTUL SPORTIVITATII PURE

  Motorizarea de 3.0 litri cu 6 cilindri in linie livreaza puterea instant si lin, datorita configuratiei cu turbina twin-scroll, injectie directa de combustibil si control variabil al valvelor. Noua Toyota GR Supra produce 340 CP si un cuplu de 500 Nm, ceea ce ii permite o acceleratie de 4.3 secunde de la 0 la 100 km/h pentru versiunea cu transmisie automata si 4.6 secunde pentru transmisia manuala.

 • Siguranta este pe primul plan

  Noua Toyota GR Supra este echipata in echiparea standard cu echipamente de siguranta precum Monitorizarea Unghiului Mort (BSM), Alerta la Parasirea Benzii de Rulare (LDA) si Cruise Control Adaptiv cu Stop and Go.

Fullscreen Inchide