Mituri si Adevaruri

Toyota Hybrid

Afla mai jos adevaruri despre vehiculele hibride

Toyota Hybrid se incarca la priza?

Nu! Masinile Toyota Hybrid nu se incarca la priza. Bateria nu necesita reincarcare de la o sursa externa, ea se incarca in timpul franarii sau cu ajutorul motorului termic (pe benzina). Prin combinarea motorului termic cu un motor electric, sunt folosite din plin atuurile ambelor surse de energie.

/Cat costa de fapt o masina Toyota Hybrid?

Mult mai putin decat crezi. Toyota ofera mai multe modele hibrid, fie ca vrei o masina de oras ca  Yaris Hybrid sau un adevarat SUV prin noul RAV4 Hybrid. Poti sa descoperi si alte modele aici.
*Oferta supusa unor termeni si conditii, in limita stocului disponibil.

/Ce cost de utilizare voi avea?

Costul total de exploatare al unui vehicul hibrid este cu pana la 10% mai mic decat al unui autovehicul conventional. In plus, conform statisticilor Toyota Motor Europe vei beneficia de o reducere a costurilor de service, mentenanta si reparatii cu 30 – 50% fata de modelele conventionale*.
*NOTA:Comparatie facuta intre versiunile hibride si conventionale ale aceluiasi model.

/Cat consuma Toyota Hybrid?

Vehiculele hibride Toyota sunt aproape de 2 ori mai eficiente in ceea ce priveste consumul fata de vehiculele conventionale, dar au performante dinamice comparabile. De exemplu, Yaris Hybrid 1.5l VVT-i are un consum mixt de 3.3 L/100 km si o putere de 100 CP.
*Nota: Consumul de carburant al unui autoturism depinde nu doar de randamentul sau energetic, ci si de comportamentul la volan si de alti factori care nu sunt de natura tehnica.

/Chiar nu se aude motorul?

Aproape ca nu se aude! O trasatura distincta pentru masinile Toyota Hybrid este ca, in modul integral electric, sunt extrem de silentioase.
Toate modelele noastre Toyota Hybrid au fost proiectate pentru ca tu sa le conduci cat mai usor: dupa ce apesi butonul de pornire, nu sesizezi niciun zgomot. Doar luminile de bord iti arata ca esti pregatit sa pornesti.

/Chiar am impozit redus la Toyota Hybrid?

Toyota Hybrid vine cu cateva avantaje surprinzatoare: reducere a impozitului de minim 50% (care poate ajunge pana la 100% in functie de judet). In plus, timbrul de mediu este 0 RON.

/Cat rezista bateria?

Bateria sistemului Toyota Hybrid are o garantie de 5 ani sau 100.000 Km*.  
In plus, poti beneficia de Acoperirea Extinsa in baza unei verificari anuale (Hybrid Health Check), pentru inca un an sau 15.000 km*. Astfel se ajunge pana la 10 ani de acoperire.
*NOTA: Primul termen atins

/Cat de "verde" este Toyota Hybrid?

Hibridele Toyota emit cu pana la 40% mai putin CO2 decat cele echipate cu motoare pe benzina. Si daca esti ecologist, avem o veste si mai buna: la deplasarea in modul integral electric, nivelul emisiilor este ZERO. Toyota Hybrid reduce si nivelul emisiilor de oxizi de azot (NOx) pana la 1/10 din cantitatea emisa de motoarele diesel.
*Nota: Emisiile de CO2 ale unui autoturism depinde nu doar de randamentul sau energetic, ci si de comportamentul la volan si de alti factori care nu sunt de natura tehnica.

/Cine a spus ca hibridul este plictisitor?

Noi nu! Mai ales ca Toyota Hybrid s-a clasat in top 3 la cursa de anduranta de la LeMans 2014. 
Anul acesta odata cu lansarea modelului RAV4 Hybrid si reinventarea segmentului SUV, puterea maxima combinata ajunge la 197CP.

/The new Toyota PROACE CITY and PROACE CITY VERSO The new Toyota PROACE CITY and PROACE CITY VERSO Ready for business when you are Toyota prezinta: Driven - Povestea unui fotograf Toyota prezinta: Driven - Povestea unui fotograf Ca fotograf de calatorie, Johan Lolos, aka @lebackpacker, calatoreste in lume pentru a descoperi si a capta frumusetea naturala, precum si pentru a documenta diferitele culturi pe care le intalneste. Toyota prezinta: Driven - Povestea Energy Observer Toyota prezinta: Driven - Povestea Energy Observer Urmarim echipa Energy Observer care face urmatorul popas in Venetia, un oras care a devenit un simbol in lupta impotriva schimbarilor climatice. Toyota sustine Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020 Toyota sustine Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020 Misiunea Toyota: ne dorim ca oamenii să își împlinească visele, susținându-i pe cei care vor sa participe la Jocurile Olimpice și Paralimpice
IubescHYBRID
Povestea celor 10 milioane de hibride