SUV Antreprenor by TOYOTA

Antreprenori curajosi, masini de incredere

Programul SUV Antreprenor este soluția personalizată pentru nevoile afacerii tale, daca acestea implica un SUV sau o utilitara. Toyota C-HR, RAV4, Land Cruiser, Hilux, Proace sau Proace Verso iti ofera increderea de a merge mai departe prin conditii de finantare avantajoase, garantie de 6 ani/200000 km, asistenta rutiera Eurocare timp de 6 ani si tehnologii de ultima generatie. Viziteaza dealerul tau Toyota si profita de oportunitatile disponibile pentru afacerea ta.

Noua Toyota C-HR de la 201 EUR/luna +TVA


Evadeaza din tipare la volanul noii Toyota C-HR Hybrid! Ai parte de acelasi design iesit din tipare, dar si de functii de conectivitate moderne si un sistem hibrid de ultima generatie. Astfel, poti sa te simti relaxat in spatele volanului si sa te bucuri cu adevarat de performantele masinii. SUV-urile obisnuite vor ramane in oglinda retrovizoare:

• Consum de numai 4.9 l/100 km (WLTP)
• Camera video marsarier
• Faruri si stopuri LED
• A/C dual cu reglare automata

/
Noul RAV4 de la 225 EUR/luna +TVA


Noul RAV4 a fost construit pentru a fi condus și proiectat pentru a ieși în evidență, atat in oras cat si pe drumurile accidentate. Cu un interior care este atât confortabil, cât și spațios, si o serie de sisteme de siguranta activa, sofatul nu a fost niciodata mai sigur si mai relaxant la volanul lui RAV4.

• Incarcator wireless *
• Ecran multi-info digital de 7” *
• Panoramic View Monitor (PVM), cu 4 camere *
• Sistem AWD cu Dynamic Torque Vectoring
• Garda la sol de 195 mm
* In functie de nivelul de echipare.

/
Toyota Hilux de la 260€/luna + TVA


Un Hilux veritabil, acelasi vehicul care a cucerit Polul Nord, a supravietuit planurilor de distrugere ale realizatorilor Top Gear si a scapat nevatamat din infruntarea cu un vulcan este acum pregatit pentru urmatoarea ta provocare. Ai incredere sa te aventurezi chiar si pe drumurile mai putin cunoscute la volanul lui Hilux:

• Capacitate de tractare de 3050 kg
• Tracțiune 4x4 part-time
• Faruri cu tehnologie LED*
• Sistem Toyota Safety Sense**
• Sistem Smart Entry & Smart Start*

* Pentru echiparea Invincible **Toyota Safety Sense: sistem de recunoastere a semnelor rutiere,
alerta la depasirea benzii de rulare, sistem pre-coliziune.

/
Toyota Land Cruiser de la 402€/luna + TVA


Daca ai nevoie de un SUV care te poate duce oriunde si inapoi in siguranta, Land Cruiser nu iti ofera scuze. Combinatia legendara de performante off-road, calitate si fiabilitate fac din imposibil, posibil. Esti gata de drum

Treci peste orice obstacol alaturi de legendarul Land Cruiser:
• Suspensie variabilă adaptivă AVS*
• Sistem Crawl Control (doar A/T)
• Toyota Safety Sense (doar A/T)
• Panoramic View Monitor**
• Sistem Multi-teren (MTS**)
• Sistem audio JBL**


* pentru echiparea Luxury AVS.
** pentru echiparea Luxury.

/
Toyota Proace de la 159€/luna + TVA


Pregatit pentru orice.
Indiferent cât de mare este afacerea și indiferent de domeniu, PROACE este pregatit pentru orice sarcina, oricat de grea. Oferit in 3 variante de lungime, se adaptează optim la nevoile afacerii tale si oferă spațiu suficient pentru cele mai multe cerințe de transport.

• Volum de incarcare de pana la 6.1 m3*
• Sarcina utila maxima de 1400 kg
• 3 locuri in fata fata
• Interval revizii la 40.000 km

* varianta long

/
Toyota Proace Verso de la 214 EUR + TVA


Daca afacerea ta implica transport de persoane, PROACE VERSO este partenerul perfect. Flexibil prin diversele variante de echipare si configuratie oferite, confortabil, și spatios, reprezinta o solutie de calitate în tot ceea iti doresti sa intreprinzi. In plus, iti poate sta alaturi in călătoriile de afaceri sau in excursiile cu familia, dovedindu-si utilitatea in toate aspectele vietii de zi cu zi ale unuii antreprenor.

• Variante diverse de configuratie a scaunelor (de la 8+1 la 5+1)
• 6 ani garantie/ 6 ani Toyota Eurocare
• Scaune rotative imbracate in piele*
• Sistem Smart Entry&Push Start*
• Toyota Safety Sense**
• Sistem de navigatie**

* incepand cu echiparea VIP
** incepand cu echiparea VIP+

/
*Disclaimer - oferta supusa unor termeni si conditii, in limita stocului disponibil.

C-HR

Pentru un autoturism Toyota C-HR 1.8 HYB 2WD CVT Center in valoare de 18621 Euro + TVA, avans 25% in valoare de 4655.23 Euro + TVA, pe 60 luni: rata anuala a dobanzii (variabila) 2.49% comision de analiza dosar 2.5% din prețul masinii (465.52 Euro + TVA), comision lunar de administrare 11 EURO, valoarea ratei lunare 201 Euro + TVA, valoare reziduala 3724 euro + TVA). Oferta realizata exclusiv prin UniCredit Leasing Corporation IFN SA destinata persoanelor juridice.

RAV4

Pentru un autoturism LAND CRUISER 2.8D 6AT Active in valoare de 37363 Euro + TVA, avans 25% in valoare de 9340.76 Euro + TVA, pe 60 luni: rata anuala a dobanzii (variabila) 2.49% comision de analiza dosar 2.5% din prețul masinii (934.08 Euro + TVA), comision lunar de administrare 22 EURO, valoarea ratei lunare 402 Euro + TVA, valoare reziduala 7473 euro + TVA). Oferta realizata exclusiv prin UniCredit Leasing Corporation IFN SA destinata persoanelor juridice.

Hilux

Pentru un autoturism HILUX Double Cab 2.4D 6MT Comfort in valoare de 24166 Euro + TVA, avans 25% in valoare de 6041.43 Euro + TVA, pe 60 luni: rata anuala a dobanzii (variabila) 2.49% comision de analiza dosar 2.5% din prețul masinii (604.14 Euro + TVA), comision lunar de administrare 14 EURO, valoarea ratei lunare 260 Euro + TVA, valoare reziduala 4833 euro + TVA). Oferta realizata exclusiv prin UniCredit Leasing Corporation IFN SA destinata persoanelor juridice.

Land Cruiser

Pentru un autoturism LAND CRUISER 2.8D 6AT Active in valoare de 37363 Euro + TVA, avans 25% in valoare de 9340.76 Euro + TVA, pe 60 luni: rata anuala a dobanzii (variabila) 2.49% comision de analiza dosar 2.5% din prețul masinii (934.08 Euro + TVA), comision lunar de administrare 22 EURO, valoarea ratei lunare 402 Euro + TVA, valoare reziduala 7473 euro + TVA). Oferta realizata exclusiv prin UniCredit Leasing Corporation IFN SA destinata persoanelor juridice.

Proace

Pentru un autoturism Proace Van L0H1 1.5D/102HP Base in valoare de 14744 Euro + TVA, avans 25% in valoare de 3685.89 Euro + TVA, pe 60 luni: rata anuala a dobanzii (variabila) 2.49% comision de analiza dosar 2.5% din prețul masinii (368.59 Euro + TVA), comision lunar de administrare 9 EURO, valoarea ratei lunare 159 Euro + TVA, valoare reziduala 2949 euro + TVA). Oferta realizata exclusiv prin UniCredit Leasing Corporation IFN SA destinata persoanelor juridice.

Proace Verso

Pentru un autoturism Proace Verso L2H1 8+1 1.5D/120 HP 6MT Base in valoare de 19838 Euro + TVA, avans 25% in valoare de 4959.43 Euro + TVA, pe 60 luni: rata anuala a dobanzii (variabila) 2.49% comision de analiza dosar 2.5% din prețul masinii (495.94 Euro + TVA), comision lunar de administrare 12 EURO, valoarea ratei lunare 214 Euro + TVA, valoare reziduala 3968 euro + TVA). Oferta realizata exclusiv prin UniCredit Leasing Corporation IFN SA destinata persoanelor juridice.

The new Toyota PROACE CITY and PROACE CITY VERSO The new Toyota PROACE CITY and PROACE CITY VERSO Ready for business when you are Toyota prezinta: Driven - Povestea unui fotograf Toyota prezinta: Driven - Povestea unui fotograf Ca fotograf de calatorie, Johan Lolos, aka @lebackpacker, calatoreste in lume pentru a descoperi si a capta frumusetea naturala, precum si pentru a documenta diferitele culturi pe care le intalneste. Toyota prezinta: Driven - Povestea Energy Observer Toyota prezinta: Driven - Povestea Energy Observer Urmarim echipa Energy Observer care face urmatorul popas in Venetia, un oras care a devenit un simbol in lupta impotriva schimbarilor climatice. Toyota sustine Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020 Toyota sustine Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020 Misiunea Toyota: ne dorim ca oamenii să își împlinească visele, susținându-i pe cei care vor sa participe la Jocurile Olimpice și Paralimpice