Gama Toyota Hybrid

prezentata la Brasov si Timisoara

Gama Toyota Hybrid prezentata la Brasov si Timisoara

In luna septembrie Toyota Hybrid, liderul segmentului eco in Romania, va prezenta la Brasov (1-3 septembrie, Coresi Shopping Resort, in parcare) si Timisoara (8-10 septembrie, Iulius Mall, in parcare) cea mai mare gama de automobile hybrid, ce nu necesita incarcare la priza - Yaris, Auris C-HR si RAV4.

Pe parcursul celor 2 evenimente echipa Toyota va oferi curiosilor informatii despre tehnologia hibrida, posibilitatea de a face test-drive si de a participa la concursuri.

In premiera, va fi dezvaluit noul Yaris Hybrid, singurul model integral hybrid din clasa sa, lider in eficienta energetica, dar si cel mai recent model hibrid lansat, Toyota C-HR. Programul celor 2 evenimente este:
  • vineri-duminica: 12:00 - 20:00

Modele prezentate
Premiera noului Yaris
Noul Yaris Hybrid este singurul model integral hibrid din segment, lider in eficienta energetica (3.1 l/100km consum urban) si cu cele mai avansate sisteme de siguranta (Toyota Safety Sense)

/

Noul Toyota C-HR Hybrid
Cu design-ul inovator, atletic, sistemul hibrid cu raspuns instantaneu, care ofera o experienta inegalabila de condus, Toyota C-HR Hybrid este perfecta pentru cei care-si traiesc viata din plin.

/

Auris Hybrid - incredere castigate cu fiecare km
Auris Hybrid ofera un design dinamic si un interior spatios, cu comenzi intuitive. Auris Hybrid este echipat cu sisteme avansate de siguranta precum sistemul pre-impact, comutare automata lumini drum, asistenta marcaje rutiera si avertizare parasire banda rulare.

/

RAV4 Hybrid - SUV-ul reinventat
Cel mai puternic hibrid din gama Toyota, cu o putere maxima de 197cp, RAV4 reinventeaza segmentul sau introducand motorizarea hibrida. RAV4 Hybrid combina tehnologii avansate off-road cu eficienta energetica (5.0 l/100km consum mixt).

/

Afla mai multe

Campanii rechemari service Campanii rechemari service Verifica daca modelul tau este vizat de o campanie de service Toyota Touch 2 iti creste apetitul pentru calatorii! Toyota Touch 2 iti creste apetitul pentru calatorii! Kit-ul de navigatie pentru Toyota Touch 2 la pret redus cu 25% Toyota Touch® 2 Toyota Touch® 2 Descopera sistemul multimedia TOYOTA TOUCH® 2 Testul Adevarului Toyota Hybrid Testul Adevarului Toyota Hybrid Afla adevarul despre tehnologia inteligenta Toyota Hybrid cu un test drive transparent.