Gama Toyota Hybrid

prezentata la Brasov si Timisoara

Gama Toyota Hybrid prezentata la Brasov si Timisoara

In luna septembrie Toyota Hybrid, liderul segmentului eco in Romania, va prezenta la Brasov (1-3 septembrie, Coresi Shopping Resort, in parcare) si Timisoara (8-10 septembrie, Iulius Mall, in parcare) cea mai mare gama de automobile hybrid, ce nu necesita incarcare la priza - Yaris, Auris C-HR si RAV4.

Pe parcursul celor 2 evenimente echipa Toyota va oferi curiosilor informatii despre tehnologia hibrida, posibilitatea de a face test-drive si de a participa la concursuri.

In premiera, va fi dezvaluit noul Yaris Hybrid, singurul model integral hybrid din clasa sa, lider in eficienta energetica, dar si cel mai recent model hibrid lansat, Toyota C-HR. Programul celor 2 evenimente este:
  • vineri-duminica: 12:00 - 20:00

Modele prezentate
Premiera noului Yaris
Noul Yaris Hybrid este singurul model integral hibrid din segment, lider in eficienta energetica (3.1 l/100km consum urban) si cu cele mai avansate sisteme de siguranta (Toyota Safety Sense)

/

Noul Toyota C-HR Hybrid
Cu design-ul inovator, atletic, sistemul hibrid cu raspuns instantaneu, care ofera o experienta inegalabila de condus, Toyota C-HR Hybrid este perfecta pentru cei care-si traiesc viata din plin.

/

Auris Hybrid - incredere castigate cu fiecare km
Auris Hybrid ofera un design dinamic si un interior spatios, cu comenzi intuitive. Auris Hybrid este echipat cu sisteme avansate de siguranta precum sistemul pre-impact, comutare automata lumini drum, asistenta marcaje rutiera si avertizare parasire banda rulare.

/

RAV4 Hybrid - SUV-ul reinventat
Cel mai puternic hibrid din gama Toyota, cu o putere maxima de 197cp, RAV4 reinventeaza segmentul sau introducand motorizarea hibrida. RAV4 Hybrid combina tehnologii avansate off-road cu eficienta energetica (5.0 l/100km consum mixt).

/

Afla mai multe

Toyota România, promotor al  mobilității sustenabile, semnează un parteneriat pentru servicii de leasing financiar cu UniCredit Leasing Toyota România, promotor al mobilității sustenabile, semnează un parteneriat pentru servicii de leasing financiar cu UniCredit Leasing Importatorul celei mai vândute mărci auto din lume și liderul segmentului de mașini „eco” din România – Toyota România a inițiat un parteneriat cu liderul pieței de leasing din România - UniCredit Leasing pentru servicii de leasing financiar. Campanii rechemari service Campanii rechemari service Verifica daca modelul tau este vizat de o campanie de service Toyota Yaris este desemnata Masina anului 2021 Toyota Yaris este desemnata Masina anului 2021 Noul Yaris a fost nominalizat de un juriu format din 59 de jurnalisti auto din intreaga Europa. A patra generatie Toyota Yaris primeste acest prestigios premiu la 21 de ani de la lansarea primei generatii, castigatoare a aceluiasi prestigios trofeu in anul 2000. De-a lungul carierei sale, Yaris a fost laudat in mod regulat de juriul competitiei Masina Anului, fiecare generatie numarandu-se printre finaliștii pentru acest premiu prestigios. Testul Adevarului Toyota Hybrid Testul Adevarului Toyota Hybrid Afla adevarul despre tehnologia inteligenta Toyota Hybrid cu un test drive transparent.