1. Masini noi Toyota
 2. Yaris
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.
loading content

Caracteristici exceptionale incluse in echiparea standard

Mergi mai departe cu noua Toyota Yaris dinamica. Conceputa pentru oras, si mai mult decat atat, are caracteristici de exceptie pe toate nivelurile de echipare.

arrow right
arrow left
 • Un design urban uluitor

  Atrage atentia cu detalii exterioare indraznete care nu vor trece neobservate.

 • Viata moderna stilizata pentru confortul tau

  Calatoreste relaxat intr-un interior elegant, plin de functii inovatoare

 • Conectare fara compromis

  Noua Toyota Yaris a creat un mediu in care conectivitatea fara intreruperi se afla la baza oricarei deplasari

 • Garantia condusului in siguranta

  Exceptionalele functii de siguranta T-mate te protejeaza atat pe tine, cat si pe ceilalti participanti la trafic

 • Bucura-te de puterea dubla hybrid

  O gama cu doua motoare hybrid, care scoate in evidenta noul motor avansat Hybrid 130

 • Un design urban, proiectat special pentru oras

  Exploreaza noi dimensiuni cu ajutorul optimizarilor de spatiu din noua Toyota Yaris

 • Calatoresti intr-un habitaclu confortabil si spatios

  Bucura-te de un spatiu generos in habitaclu, cu un design compact

 • Garantie ampla, protectie completa

  Asigura-ti noua Toyota Yaris cu ajutorul unui pachet de protectie cuprinzator

POST https://aph-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/grade-selector/ro/ro?modelId=09a6531a-c3f1-4d2d-b4d3-eb45cbb35478&_gl=1*n4a3eu*_up*MQ..&gclid=CjwKCAjwzIK1BhAuEiwAHQmU3ndIhD8s5Pdm_1V-Z-e9-u9gza_ARoymHuuenYcMCh_7WdAlcicSvxoC4fIQAvD_BwE

Forced client side injection based on cached strategy

 • HYBRID 115

  Sistem de propulsie
  Hybrid
  Putere
  116 DIN CP
  Consum de combustibil
  4.1–4.9 l/100 km*
  Emisii de CO₂
  92–112 g/km*
  Acceleratie 0–100 km/ora
  9.7 secunde
 • HYBRID 130

  Sistem de propulsie
  Hybrid
  Putere
  130 DIN CP
  Consum de combustibil
  4.2–5.1 l/100 km*
  Emisii de CO₂
  96–116 g/km*
  Acceleratie 0–100 km/ora
  9.2 secunde

Intrebari frecvente

Putere electrificata: raspunsuri la intrebarile dumneavoastra

Toyota a inceput revolutia hibrid cu peste 25 de ani in urma si continua sa militeze pentru o lume cu emisii reduse. Motoarele hibrid combina propulsia electrica cu motoarele puternice pe benzina, pentru performante fara efort si rezultate convenabile.

Comutand fara probleme intre un motor cu combustie si un sistem de propulsie electrica eficient, autovehiculele hibrid incorporeaza doua surse de energie: un motor pe benzina si un motor electric.

Autovehiculele hibrid pot folosi energia electrica pentru a porni de pe loc si chiar pentru a se deplasa la viteze de pana la 50 km/h. Deoarece majoritatea modelelor hibrid de la Toyota sunt prevazute cu autoincarcare, cand nivelul bateriei este scazut, surplusul de energie de la motor o incarca la loc.

Autovehiculele Toyota Hybrid dispun de o tehnologie inovatoare de autoincarcare. Sunt cunoscute sub denumirea de autovehicule „hibrid-electrice”, deoarece dispun de doua surse de energie. Aceasta inseamna ca, spre deosebire de autovehiculele pur electrice sau de cele plug-in hybrid, acestea nu trebuie conectate la o sursa de alimentare pentru reincarcarea bateriei.

Tehnologia inovatoare a bateriei din autovehiculele Toyota Hybrid este proiectata sa dureze pe toata durata de viata a masinii. In realitate, unele elemente mecanice precum ambreiajul, alternatorul si demarorul sunt eliminate complet, ceea ce reduce si mai mult riscul unor costuri neprevazute in viitor. Nu doar atat, toate componentele modelului hibrid, inclusiv bateria, sunt acoperite de garantia Toyota pe 5 ani/100.000 km* pentru autovehicule noi. *Oricare dintre aceste limite este atinsa prima.

Exista trei tipuri de autovehicule electrice hibrid: mild hybrid, hibrid integral si plug-in hybrid. Autovehiculele mild hybrid folosesc motorul electric doar ca adjuvant pentru motorul de propulsie in timpul accelerarii si in deplasarea la viteza de croaziera, deoarece motorul electric nu poate alimenta individual autovehiculul. Intr-un model Toyota Hybrid integral sau cu autoincarcare, puteti profita de puterea pur electrica pentru pana la 80% din deplasarile dumneavoastra in oras si la viteze de croaziera de pana la 50 km/h. Autovehiculele Plug-in Hybrid functioneaza in acelasi fel ca un hibrid, dar cu o capacitate mai mare a bateriei pentru performante mai bune in modul electric.