1. Despre Toyota
  2. Aceasta este Toyota
  3. Experienta angajatilor Toyota
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Experienta angajatilor Toyota

La Toyota, facem tot posibilul sa oferim tuturor oportunitati si resurse pentru dezvoltare profesionala si personala.

La Toyota, ne straduim sa oferim tuturor resursele si oportunitatile de care au nevoie pentru a se dezvolta profesional si personal. Incurajand increderea reciproca si oferind oportunitati de invatare, aplicam principiul nostru de imbunatatire continua. La Toyota, toata lumea poate sa isi exprime ingrijorarile cu privire la o potentiala problema, sau ideile de imbunatatire. Astfel ne asiguram ca nivelul de calitate Toyota este aplicat in toate activitatile noastre. 

Ne mandrim cu diversitatea colegilor nostri, care reflecta diferitele varste, genuri, culturi si nationalitati ale clientilor nostri din intreaga lume. Suntem, de asemenea, devotati aplicarii celor mai inalte standarde in toate operatiunile noastre, tot timpul. 

Angajatii nostri si mediul de lucru

Diversitate

Incurajam in mod activ diversitate in echipa globala Toyota, deoarece suntem de parere ca este corect sa permitem oamenilor de toate varstele, genurile, etniile si culturile sa colaboreze si sa isi fructifice potentialul intr-o cariera indelungata la Toyota. Astfel, putem construi un viitor mai sustenabil si o forta de munca mai eficace. 

Incredere reciproca

Increderea reciproca dintre colegii nostri, pe toate nivelurile ierarhice ale companiei, este esentiala. Impartasind in mod transparent directia companiei si modificarile in mediul de lucru cu angajatii nostri, creem o atmosfera propice manifestarii increderii intre oameni. Incurajam dialogul deschis, onest intre management si angajati in fiecare zi si prin conferinte periodice la nivel local, national si regional. Construirea increderii ajuta, de asemenea, la responsivitatea angajatilor, la identificarea problemelor si imbunatatirea continua. 

Un mediu de lucru sigur

Siguranta este fundamentul operatiunilor noastre in toata lumea. Incurajam aplicarea celor mai inalte niveluri de protectie personala si a comunitatilor unde ne desfasuram activitatea. Ne asiguram ca respectam legislatiile locale si internationale dar si standardele noastre riguroase, prin programe dedicate de instruire ce sunt permanent monitorizate, imbunatatite si actualizate.