1. Despre Toyota
 2. Calitatea Toyota
 3. Asigurarea calitatii
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Asigurarea calitatii

Aflati mai multe despre abordarea centrata pe client a problemelor de calitate.
Ne-am angajat sa oferim cea mai buna calitate si sa asiguram satisfactia completa a clientilor prin imbunatatirea constanta a produselor si serviciilor noastre.
 • Am conceput proceduri eficiente, astfel incat, cand un client intampina o problema, sa putem evalua problema si sa rezolvam situatia cu un minimum de disconfort pentru clientii nostri.
 • Birourile noastre de calitate din intreaga lume verifica performanta si cauta metode pentru a face lucrurile mai bine. Filosofia noastra „clientul pe primul loc” face parte din ADN-ul Toyota si inseamna ca ascultam intotdeauna ce au de spus clientii nostri si folosim opiniile si experientele lor pentru a face imbunatatiri.
 • Confirmare in maximum 48 de ore.

     Satisfactia completa a clientilor in orice etapa.
 • 100% din rapoartele clientilor de pe piata sunt analizate.

   

Abordarea centrata pe client a problemelor de calitate

Angajamentul nostru pentru calitate nu se incheie in momentul in care va predam autovehiculul. Prin rechemarile autovehiculelor si prin campaniile noastre de servicii pentru clienti si de satisfactie a clientilor, ne asiguram ca problemele de calitate sunt recunoscute si abordate cand si unde este necesar. Incepand din 2010, am efectuat o reorganizare la nivel mondial a modului in care lucram, pentru a mentine si imbunatati calitatea produselor si a serviciilor noastre. Pe tot parcursul procesului, avem grija sa intelegem situatia din punctul dumneavoastra de vedere.

Detectare rapida si rezolvare rapida

Am conceput o metoda pas cu pas pentru a ne asigura ca orice probleme legate de autovehiculele noastre sunt identificate si remediate cat mai rapid si minutios posibil. Detectarea rapida si Rezolvarea rapida sunt procesele noastre globale pentru verificarea, evaluarea si corectarea tuturor problemelor raportate. Informatiile si detaliile oricaror actiuni de remediere sunt partajate, astfel incat orice reaparitie sa poata fi prevenita sau corectata cu promptitudine.

Misiunea noastra EDER este de a minimiza inconvenientele pentru dumneavoastra, rezolvand orice problema in cel mai scurt timp posibil si luand masuri pentru a preveni extinderea sau agravarea problemei. 

Birouri de calitate pentru clienti

Am creat o retea de birouri regionale pentru calitatea clientilor (CQ), care contribuie la coordonarea controlului calitatii la nivel mondial, formand o legatura intre conducerea asigurata de sediul nostru global si activitatile locale de calitate desfasurate in toata Europa.

In Europa, biroul CQ se afla in Bruxelles. Misiunea birourilor CQ este de a se asigura ca diferitele parti ale afacerii noastre lucreaza impreuna pentru a mentine si imbunatati constant calitatea, functionand cu transparenta, luand masuri prompte si ascultand in mod activ vocile proprietarilor Toyota. 

CUM FUNCTIONEAZA POLITICA „CLIENTUL PE PRIMUL LOC”?

Afla mai multe

Rechemari

Daca descoperim o problema care ar putea compromite siguranta clientilor, vom lua imediat masurile necesare pentru a corecta problema. Actiunile pe care le intreprindem vor face obiectul unei rechemari a autovehiculelor. Proprietarii tuturor autovehiculelor afectate vor fi contactati, iar reparatiile sau ajustarile pe care le facem autovehiculelor respective vor fi efectuate fara costuri pentru client.

„Cand clientii achizitioneaza o Toyota, ei nu cumpara doar un autovehicul, un camion sau o furgoneta. Ei isi pun increderea in compania noastra.”

Akio Toyoda

Intrebari frecvente (FAQ)

Proprietarul autovehiculelor vizate vor fi informati printr-o scrisoare sau un apel telefonic. In cazul in care aflam ca proprietarii, din diverse motive,  nu si-au adus vehiculul pentru inspectia aferenta rechemarii sau pentru reparatii, vom reveni asupra notificarii noastre cu o reamintire. 

Notificarea va confirma numele modelului si placuta de inmatriculare a autovehiculului dumneavoastra.


Veti fi rugat/a sa faceti aranjamentele pentru ca autovehiculul dumneavoastra sa fie dus la un dealer sau service autorizat Toyota, intr-un moment convenabil, pentru verificare si pentru orice actiuni asociate care trebuie efectuate.

Aceasta va indica defectul posibil care a fost identificat si pericolul/pericolele posibil/e pe care il/le poate provoca.

Aceasta va va explica ce semne de avertizare puteti observa, atat in ce priveste modul in care se comporta autovehiculul pe drum, cat si prin orice martori pe care le puteti observa pe tabloul de bord.

Va va explica modul in care intentionam sa remediem problema, cand va fi disponibila solutia respectiva si cat timp ar trebui sa dureze.

Va va indica ce sa faceti in continuare si va va oferi date de contact daca aveti nelamuriri sau intrebari.

Notificarea va va explica in mod clar ce ar trebui sa faceti in continuare.

In majoritatea cazurilor, va trebui sa contactati dealerul local sau service-ul autorizat Toyota si sa faceti o programare pentru verificarea autovehiculului si, daca este necesar, pentru reparatii.

Vi se va spune cum si unde sa aflati informatii suplimentare daca exista ceva ce nu intelegeti sau daca aveti nevoie de explicatii suplimentare.

Daca nu primiti nicio notificare, dar credeti ca autovehiculul dumneavoastra este vizat de o rechemare, puteti contacta dealerul local autorizat Toyota pentru indrumari.

Va recomandam sa va duceti autovehiculul la verificare si, daca este necesar, la reparat cat mai curand posibil. In cazul putin probabil de detectare a unei probleme care reprezinta o ingrijorare imediata, serioasa, se vor lua masuri suplimentare pentru a alerta proprietarii de autovehicule.

Nu, toate verificarile in urma rechemarilor si orice reparatii asociate vor fi efectuate de un dealer sau service autorizat Toyota, fara niciun cost pentru client.