1. Despre Toyota
  2. Made in Europe
  3. European HQ, R&D, and the training canters
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Toyota Motor Europe

Sediul nostru central din Europa, centrul de cercetare si dezvoltare si centrul de scolarizare, Bruxelles, Belgia

Toyota Motor Europe coordoneaza numeroase activitati pentru aceasta regiune, de la vanzari si marketing, la design, cercetare si dezvoltare pentru viitoare modele.

Toyota Motor Europe (TME) este pozitionata in inima activitatii noastre din Europa, avand ca principala responsabilitate sa coordoneze activitatile de vanzare si marketing pentru automobilele Toyota si Lexus, dar si pentru componente. De asemenea, ofera suport pentru importatori si dealeri care gestioneaza activitatile la nivel de tara si ofera o planificare centralizata pentru produs, marketing si comunicare.

O alta responsabilitate este de a crea o strategie de afaceri care asigura ca produsele, preturile, marketing-ul si operatiunile de vanzare sa fie ideal adaptate la piata locala. Rolul TME a crescut in ultimii ani, deoarece am investit in extinderea centrului nostru european de cercetare, dezvoltare si design, dar si a centrului tehnic de langa Bruxelles, asa cum am facut si pentru ED2, studioul nostru de design.

 
Influenta Toyota Motor Europe a crescut, de asemenea, in concordanta cu planul Toyota Global Vision anuntat de presedintele nostru, Akio Toyoda, in care s-a oferit centrului european mai multa greutate in planificarea si dezvoltarea viitoarelor modele de clasa mica si medie. Desi TME are sediul central in Bruxelles, logistica este cu adevarat internationala, un aspect reflectat de faptul ca aici lucreaza oameni cu mai mult de 60 de nationalitati diferite.

CENTRUL DE SCOLARIZARE TOYOTA

Centrul nostru de scolarizare din Zaventem, de langa Bruxelles, este locatia noastra centrala pentru a instrui inginerii si personalul care lucreaza pentru importatorii si dealerii nostri din Europa. Localizat in apropiere de sediul nostru central si centrul tehnic, centrul de scolarizare a fost deschis in 1990, oferind de atunci oamenilor expertiza si compentele necesare pentru ca apoi ei sa ofere scolarizare in tarile in care activeaza.

SEDIUL CENTRAL TOYOTA MOTOR EUROPE

Toyota Motor Europe, infiintat in 2002, supervizeaza operatiunile de vanzare si marketing Toyota si Lexus pentru toata Europa - incluzand tari care sunt in afara Uniunii Europene, precum Rusia, Turcia si Kazakhstan. Sediul nostru din Bruxelles a fost deschis in 1990 si are ca responsabilitate planificarea pentru produs, achizitii, calitate, vanzari, marketing si comunicare. Recent, aici a avut loc activitatea principala pentru actualizarile modelelor noastre de clasa mica si compacta, precum Yaris si Corolla, in ceea ce priveste cercetarea, dezvoltarea, designul si planificarea de produs.

 

CENTRUL TEHNIC TOYOTA

Centrul Tehnic Toyota, de asemenea situat langa Bruxelles, este locul pentru centrul de cercetare si dezvoltarea, locul unde se decid achizitiile si caracteristicile viitoarelor modele. Echipele de cercetare si dezvoltare lucreaza la designul caroseriei, la sistemele de propulsie, la platforma si electronica, dar au si rolul de a testa motoarele si diferite materiale si componente.