1. Despre Toyota
  2. Made in Europe
  3. ED2
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Sediul Centrului European De Design Toyota ED2

Coltul nostru de inspiratie pe coasta de Azur, Franta

Designul unei masini este primul lucru pe care oamenii il observa, asa ca este important sa facem masinile sa arate bine, cu o calitate ridicata la interior si sa raspunda gusturilor clientilor. Centrul nostru european de design, ED2, ne ajuta sa exploram noi idei pentru a atinge aceste scopuri.

  • Noi nu doar construim masini in Europa, le si stilizam aici.

    Centrul nostru de design european, ED2, este localizat in Nisa, pe Coasta de Azur si este unul dintre cele doar patru pe care le avem la nivel mondial.

  • ED2 - prescurtarea de la Centrul pentru dezvoltarea designului european - a fost deschis in anul 2000 si este responsabil pentru multe aspecte, incluzand designul exterior, interior, culorile, productia de modele si studii de design. Echipa sa multi-nationala interpreteaza trendurile globale ale designului si le transforma in idei care vor prinde cel mai bine la clientii din Europa.

    Studioul a contribuit la multe modele de serie notabile, incluzand originalul Yaris, Verso si Avensis si are responsabilitati specifice in ceea ce priveste actualul Yaris si noul crossover Toyota C-HR.

  • Designul ne ajuta sa transformam visele in realitate.