1. Despre Toyota
  2. Made in Europe
  3. ED2
  4. How did ED2 design the Toyota C-HR?
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Toyota C-HR

Conceptul original care a deschis drumul catre spectaculosul crossover C-HR a fost creat in Europa, fidel cu filozofia Global Vision pe care am adoptat-o in 2011 cu scopul de a gasi cele mai bune solutii pentru a dezvolta diferite tipuri de automobile. Noi consideram ca Europa este cea mai provocatoare piata pentru automobilele de clasa mica si medie, asa ca o folosim ca punct de reper cand dezvoltam noi modele in aceste segmente.

In cazul conceptului Toyota C-HR - un crossover de clasa mica - a existat o cooperare intre centrele noastre din Japonia si Europa, pentru a putea intelege cat mai exact cele mai noi cerinte ale clientului european si evolutia din piata. Designul datoreaza foarte multe gusturilor din Europa, fiind dezvoltat de studioul nostru ED2 in cooperare cu alte centre de desing Toyota din lume.

Designerii nostri au putut sa urmeaze o abordare complet noua, cu scopul de a oferi un stil complet nou pentru Toyota C-HR - modern si senzual in acelasi timp. La fel de importanta a fost munca echipei responsabile pentru calitatea perceputa, care s-a asigurat ca liniile conceptului au fost realizate in cel mai mic detaliu. Cu suportul inginerilor, ei au lucrat la fiecare detaliu vizual pentru a reusi sa ofere ceea ce noi credem ca este cel mai bun interior pe care l-am livrat din punct de vedere al calitatii percepute.

  • Conceptul C-HR a debutat in anul 2015 la Salonul Auto de la Frankfurt. Prin limbajul sau de desing bazat pe forme tipice unui diamant, dar si pe experienta de conducere specifica pentru un full-hibrid cu o platforma de generatie noua, a dus viitorul crossover Toyota mai aproape de versiunea de serie.

  • In anul 2016, la Salonul Auto de la Geneva, versiunea de serie a modelului Toyota C-HR a ramas foarte aproape de concept. Asta a oferit o prezenta foarte puternica pentru Toyota in segmentul de crossovere. Designul a permis sa iasa in evidenta atat din gama Toyota, dar si din segment si reprezinta cu adevarat Akio.