1. Despre Toyota
  2. Sustenabilitate
  3. 4 r's for a better earth
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Cei 4R pentru un Pamant mai curat

Reducere - Cat mai putine cerinte adresate mediului inconjurator

Suntem intr-o continua cautare de modalitati pentru a reduce impactul pe care il avem asupra mediului. In aceasta sectiune o sa descoperi ce am facut, ce facem si care sunt planurile noastre pentru viitor, asigurandu-ne totodata ca stabilim o relatie armonioasa intre oameni, produse si planeta.

CEI 4R PENTRU O LUME MAI SANATOASA!

Am facut de mult timp o prioritate din a dezvolta diferite vehicule si metode de fabricatie care au un impact mai mic asupra mediului. Aceasta abordare la 360 de grade se bazeaza pe ce este deja cunoscut ca cei 4 R: Reducere, Reutilizare, Reciclare si Recuperare. Aceste cuvinte simple ne ajuta sa definim procesul continuu de imbunatatire a modului in care proiectam si realizam vehiculele, cum functioneaza acestea atunci cand sunt conduse de clientii nostri si cum pot fi distruse in siguranta si responsabil atunci cand ajung nu mai pot fi utilizate.

Obiectivul nostru cand vine vorba de cei 4 R este sa utilizam cat mai putine resurse naturale si cat mai putine emisii de CO2. De asemenea, ne ajuta sa ne gandim ca putem sa construim vehicule mai eficiente prin utilizarea de materiale inovatoare si sisteme alternative de alimentare. Aceasta abordare urmareste obiectivul nostru de a construi o masina prietenoasa cu mediul, in toate etapele ei de viata.