1. Despre Toyota
 2. Made in Europe
 3. NMSC Marketing & Sales Companies
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Importatorii Nationali

Dealerii din Europa

Fabricam masini care sunt vandute pe intreg teritoriul Europei, dar modul in care le promovam si in care relationam cu clientii nostri este diferit in fiecare tara. Importatorii nostri se asigura ca dealerii interactioneaza cu potentialii clienti in modul potrivit pentru fiecare piata.

Diversitatea bogata de tari diferite care formeaza Europa prezinta o provocare pentru orice afacere care opereaza in aceasta regiune. Reteaua noastra de importatori trebuie sa tina cont de multe variatii de cultura, limba si moduri de a face afaceri, in timp ce se asigura ca livram standarde inalte pentru clientii nostri. Cei 29 de importatori au o varietate larga de responsabilitati la nivel national, incluzand aici strategia de marketing si de produs, suportul tehnic si relatiile cu clientii.

Acestia acopera 53 de tari, fiind prezenti si in afara granitelor Uniunii Europene. Ei au, de asemenea, rolul de a sustine dealerii in ceea ce priveste relatia cu clientii si activitatile cu impact social (CSR), ajutand marca noastra sa se muleze pe gusturile si preferintele diferite ale clientilor nostri europeni. Importatorii lucreaza in parteneriat cu dealerii pentru a-i ajuta sa modeleze si sa imbunatateasca modul in care operam atat la nivel de tara, cat si la nivel pan-european.

 • DEALERII TOYOTA

  Certificatul pe care il gasiti pe peretele dealerilor nostri nu este acolo doar pentru decor. Acesta este o recunoastere a faptului ca dealerul tau Toyota respecta cele 86 de standarde stricte impuse, dar si a faptului ca este determinat sa ofere consistenta si transparenta in toate activitatile sale.

   

 • Aceste valori sunt respectate de la primul contact cu dvs. si apoi pe intreaga calatorie pe care o parcurgeti pentru achizitionarea automobilului. Rezultatul este linistea interioara - rezultata din faptul ca stii ca Toyota ta va primi cel mai bun tratament, in concordanta cu filozofia noastra si cu grija pentru mediu.

CE FACE CA DEALERII TOYOTA SA FIE SPECIALI?

6 de motive pentru care dealerul tau Toyota este mai bun

Indiferent de faptul ca este o zi torida in Insulele Canare sau una extrem de friguroasa in Islanda, iti garantam faptul ca vei avea parte de o primire calduroasa la unul dintre cei 3000 de dealeri Toyota si Lexus de pe continent.

Dar care sunt caracteristicile principale ale dealerilor Toyota si ce ii face diferiti de restul service-urilor locale?

 • Dealeri Toyota si Lexus in apropiere de tine

  Reteaua europeana de dealeri Lexus

 • Reteaua europeana de dealeri Toyota

1. Un puternic angajament de a reduce amprenta noastra asupra mediului

Ca unul dintre liderii mondial in materie de productie de automobile, ne asumam responsabilitatea de a proteja mediul inconjurator intr-un mod extrem de serios. Asta depaseste cu mult doar modul in care merg masinile noastre pe strazi. Inseamna ca gasim modalitati mai curate, sustenabile de a fabrica masini, dar si faptul ca avem grija de ele si apoi le reciclam cand ajung la finalul vietii.

Dealerul tau Toyota se va asigura ca apele uzate - o sursa de poluare pe timpul reparatiilor din service - sunt colectate si tratate. Reguli similare se aplica si pentru ulei, vopsea, baterii si anvelope. Dealerii vor repara, de asemenea, sistemele de aer conditionat folosind echipamente reciclate si se vor asigura ca refrigerantul nu va afecta mediul si, specific, stratul de ozon.

2. Tehnicienii sunt instruiti si apoi instruiti din nou

Fiecare tehnician care lucreaza la masina ta intr-un service Toyota este absolvent al Academiei Toyota. Asta inseamna ca sunt tehnicieni extrem de bine instruiti care inteleg perfect masinile Toyota pe afara si pe dinauntru. Ei trec prin scolarizare regulata pentru a fi la curent cu cele mai noi modele si evolutii. Pentru ca ei isi petrec activitatea profesionala reparand masini Toyota, experienta lor este una impresionanta. Poti oare spune acelasi lucru despre alte service-uri?

 

3. Experienta avansata in intelegerea hibrizilor

Hibrizii nostri sunt masini de inalta tehnologie. Ca sa lucrezi la ele este nevoie de aptitudini specializate, pe care tehnicienii nostri le au. Mecanicii de la alte service-uri s-ar putea sa nu familiarizati cu hibrizii. Tehnicienii nostri vor testa intregul sistem hibrid si iti vor inmana un raport care iti va oferi toate informatiile de care ai nevoie ca sa intelegi nivel de "sanatate" al masinii tale hibrid.

Este modul ideal prin care te poti asigura ca hibridul tau functioneaza asa cum ar trebui, la un nivel optim de performanta. S-ar putea sa fii surprins ca verificarea unui sistem hibrid nu implica mizerie, maini pline de ulei si o cheie mare, ci doar conectarea acestuia la un computer performant care efectueaza singur o serie de teste.

 

4. Pasiunea pentru siguranta

Inainte ca tehnicienii sa efectueaza operatiunile pe care le-ai cerut, va fi facuta o inspectie gratuita a masinii tale. Scopul este de a ne asigura ca masina ta Toyota functioneaza la un nivel tehnic excelent si in conditiile maxime de siguranta la care te astepti. Dupa ce aceasta inspectie a fost facuta, vei primi un raport scris si explicatii cu privire la starea urmatoarelor componente:

 • Covorase - ne asiguram ca ele nu interactioneaza cu buna funtionare a pedalelor.
 • Parbriz - sfaturi cu privire la zgarieturi sau ciupituri care trebuie monitorizare sau reparate.
 • Stergatoare si mecanismul lor de actionare - ne asiguram ca functioneaza lin si ca pastreaza contactul cu parbrizul.
 • Anvelope - profilul este inspectat pentru a ne asigura ca nivelul de aderenta si de franare este optim.
 • Caroserie - facem recomandari pentru orice zgarietura gasita.
 • Blocuri optice - ne asiguram ca sunt in stare perfecta de functionare.
 • 5. Dorinta de a face o reparatie corect de prima data

  Toyota crede in faptul ca o reparatie trebuie facuta corect de prima data. Nu este neaparat cea mai usoara cale de a face lucrurile, cel putin pe termen scurt. Dar la Toyota nu exista gandire pe termen scurt. Daca este o problema cu Toyota ta noi vrem sa o rezolvam in cele mai mici detalii.

  Asta inseamna ca vom investiga cele mai mici erori in amanunt pentru a intelege problema si a identifica corect solutia. Nu suntem interesati de rezolvari rapide care nu dureaza si nu vrem sa trimitem masina ta la drum ca sa te intorci la noi dupa cateva zile sau saptamani. In schimb, vom gasi o solutie pe termen lung ca sa te bucuri cu incredere de masini ta, fara nicio problema.

 • 6. Angajamentul de a folosi doar piese originale Toyota

  Daca inspectia ne arata ca masina ta are nevoie de piese de schimb - de exemplu pentru a trece ITP-ul - atunci un dealer Toyota va utiliza doar piese originale. Cu alte cuvinte, nu va face rabat de la calitate si durabilitate. De aceea poti sta linistit pentru ca stii ca piesele folosite au fost facute special pentru Toyota ta.