Mai rezistent, mai bun

Forta legendara cladita in raliul Dakar

Peste 40 de ani la raliul Dakar

Cu terenul sau extraordinar de provocator si viteza incredibila, succesul la Dakar presupune mai mult decat viteza; calitatea, durabilitatea si fiabilitatea sunt vitale. Intre aceste extreme, increderea este esentiala si rezistenta legendara a modelului nostru Toyota Hilux a facut ca aceasta sa devina vehiculul ales de concurenti. Un astfel de concurent, Nasser Al-Attiyah, a demonstrat tenacitatea de care este capabila Toyota Hilux prin castigarea Raliului Dakar in 2019.

Toyota la Dakar 2020

Doua saptamani, 12 etape si peste 5.000 de km de terenuri extreme. Calibrul TOYOTA GAZOO Racing si Hilux a fost expus din nou, cu inca un an de succes la raliul Dakar, inclusiv un loc 2 pentru Nasser Al-Attiyah si copilotul Matthieu Baumel, precum si 4 modele Toyota Hilux prezente in top 10. Echipele sustin ca vor obtine o performanta mai buna anul viitor.

Daily Video

Momente marcante Dakar 2020

Daily Video

Adrenalina Dakar

“Vom continua sa facem
masini si mai bune traversand varietatea
de drumuri si terenuri din intreaga lume.”
Akio Toyoda

Gaseste-ti urmatoarea aventura

Exploreaza gama Hilux

Nu lasa niciun teren neexplorat

Exploreaza gama Land Cruiser

Mai multe despre Toyota

Toyota prezinta: Driven - Povestea Energy Observer Toyota prezinta: Driven - Povestea Energy Observer Urmarim echipa Energy Observer care face urmatorul popas in Venetia, un oras care a devenit un simbol in lupta impotriva schimbarilor climatice. Toyota sustine Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020 Toyota sustine Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020 Misiunea Toyota: ne dorim ca oamenii să își împlinească visele, susținându-i pe cei care vor sa participe la Jocurile Olimpice și Paralimpice Robotii Toyota faciliteaza participarea oamenilor la Jocurile Olimpice si Paralimpice de la Tokyo (2020) Robotii Toyota faciliteaza participarea oamenilor la Jocurile Olimpice si Paralimpice de la Tokyo (2020) Robotii Toyota faciliteaza participarea oamenilor la Jocurile Olimpice si Paralimpice de la Tokyo (2020) O fabrica Toyota din Polonia va produce a doua transmisie hibrida in 2021 O fabrica Toyota din Polonia va produce a doua transmisie hibrida in 2021 O fabrica Toyota din Polonia va produce a doua transmisie hibrida in 2021