1. Despre Toyota
  2. Made in Europe
Actiuni rapide
Actiuni rapide

Fabricat In Europa

Descopera ampla noastra retea de operatiuni din Europa

Activitatile noastre din Europa se extind in fiecare colt al continentului. Ele includ fabrici, birouri pentru logistica, puncte de vanzare si marketing, facilitati de cercetare si dezvoltare, de instruire, centre de design, un centrul de operatiuni pentru motorsport de nivel mondial si sute de dealeri locali.

Povestea noastra din Europa a inceput modest, cu un mic numar de automobile importate care au fost aduse aici la inceputul anilor 1960, dar de atunci am investit pentru a face din Europa una dintre cele mai importante si vibrante piete globale - nu doar pentru a vinde masini, dar si un loc unde le cream designul, le dezvoltam si le construim.

Prima Toyota - Toyopet Crown - a ajuns in Malta in vara anului 1960.

Suntem constienti ca in Europa clientul este unul dintre cei mai exigenti cand vine vorba despre calitate si performanta, asa ca lucrurile pe care le invatam si le reusim aici ne pot aduce un avantaj real cand dezvoltam automobile pentru alte parti ale lumii.

Un salt in timp la Salonul Auto de la Geneva din 2016 unde Toyota C-HR a avut premiera mondiala, cu un design realizat in Europa si, de asemenea, construita tot aici.

Fabricile Toyota Din Europa

Europa este un centrul major de productie pentru noi. Astazi avem noua locatii unde se produc masini, motoare si transmisii pe intreg continentul, fiecare determinata in a livra masini mai bune pentru clientii nostri.

Importatorii Nationali

Fabricam masini care sunt vandute pe intreg teritoriul Europei, dar modul in care le promovam si in care relationam cu clientii nostri este diferit in fiecare tara. Importatorii nostri se asigura ca dealerii interactioneaza cu potentialii clienti in modul potrivit pentru fiecare piata.

Logistica Europeana

Centrul european de piese Toyota (TPCE) este punctul nostru central de distributie, inima lantului de aprovizionare. Localizat in Belgia, acesta livreaza mii de piese in fiecare zi spre depozitele noastre regionale.

Povestea noastra europeana

Povestea noastra europeana a inceput la o scara foarte mica in urma cu mai bine de 50 de ani, odata cu primele livrari ale masinilor noastre catre un public auto care stia prea putin despre Toyota sau produsele noastre. Dupa acele prime zile, ne-am bucurat de ani de progres si de crestere constanta, pana la punctul in care avem noua centre de productie pe tot continentul. In prezent, aproape trei din patru autovehicule pe care le vindem in Europa au fost si construite aici. 

Sediul Centrului European De Design Toyota ED2

Designul unei masini este primul lucru pe care oamenii il observa, asa ca este important sa facem masinile sa arate bine, cu o calitate ridicata la interior si sa raspunda gusturilor clientilor. 

Toyota Motor Europe

Toyota Motor Europe coordoneaza numeroase activitati pentru aceasta regiune, de la vanzari si marketing, la design, cercetare si dezvoltare pentru viitoare modele.