Parteneriatul Olimpic si Paralimpic Toyota

Puterea reunita a sportului si mobilitatii

Este o onoare pentru noi sa putem anunta parteneriatul Toyota pana in 2024 cu Comitetul International Olimpic si Comitetul International Paralimpic. In urmatorii 8 ani ne dorim sa adaugam Jocurilor insipratie si emotie. Noi credem in puterea mobilitatii. Este ceea ce ne motiveaza sa cream si sa oferim lumii solutii inovatoare de mobilitate.

Impartasim multe valori comune si ne identificam cu acel foc ce arde in fiecare sportiv si care indeamna la perseverenta si autodepasire. Ne vom folosi imaginatia, curiozitatea si pasiunea pentru a inspira lumea sa faca si sa obtina mai mult.


Lucrand alaturi de sportivi, federatii si sporturi olimpice si paralimpice, intentionam sa transformam Jocurile si sa lasam o mostenire pentru anii care urmeaza. Acesta este inceputul unei calatorii fascinante, din care ne dorim ca toata lumea sa faca parte, de la sportivii de pe stadion la spectatorii de acasa.


Misiunea noastra este de a sarbatori si sustine valorile olimpice si paralimpice, puterea spiritului uman si  acea dorinta nestinsa de a depasi limitele. 

 

Suntem onorati si entuziasmati sa ne asociem cu organizatii atat de inspiratoare si ne straduim sa cream un impact pozitiv asupra oamenilor si societatii. Speram ca si voi sa fiti la fel de entuziasmati in legatura cu viitoarele Jocuri; va fi o calatorie fascinanta.

Campanii rechemari service Campanii rechemari service Verifica daca modelul tau este vizat de o campanie de service Noua Toyota PROACE CITY Noua Toyota PROACE CITY O nouă gamă de utilitare compacte pentru a consolida prezența Toyota pe piața europeană a utiliarelor usoare Impreuna pe drumul spre Tokyo 2020 Impreuna pe drumul spre Tokyo 2020 Toyota România și Comitetul Olimpic și Sportiv Român: o nouă etapă în parteneriatul pentru Jocurile Olimpice din 2020 Noul Toyota Land Cruiser - Născut legendar. De neoprit pentru totdeauna Noul Toyota Land Cruiser - Născut legendar. De neoprit pentru totdeauna Încă de acum 60 de ani, de la ascensiunea pe muntele Fuji a primei sale generații, modelul Land Cruiser a fost de neoprit.