Toyota lansează inițiativa globală

„Start Your Impossible”
Toyota își dedică activitatea pentru a oferi libertate mobilității

Toyota Motor Corporation (Toyota) a lansat „Start Your Impossible” – o inițiativă globală menită să inspire angajații, partenerii și clienții companiei și să-i conecteze la valorile cheie ale acesteia.

Într-o eră a progreselor accelerate în domeniile tehnologiei și mediului, „Start Your Impossible” marchează angajamentul Toyota de a sprijini crearea unei societăți mai sustenabile, mai incluzive - din care fiecare să simtă că face parte - și în care fiecare să accepte provocarea imposibilului.
 
Toyota este de părere că mobilitatea transcede ideea de mașini și înseamnă, de fapt, depășirea provocărilor și îndeplinirea viselor. Inițiativa „Start Your Impossible” reflectă aceste valori și scot în prim plan obiectivul companiei de a oferi libertate de mișcare și mobilitate pentru toți.

„Dorim să împărtășim acest mod de gândire cu toți partenerii noștri, inclusiv consumatorii, astfel încât să putem duce mai departe împreună această provocare,” a declarat președintele Toyota, Akio Toyoda.
 
De  la apariția sa ca producător de războaie de țesut, Toyota și-a concentrat atenția pe angajamentul de a avea o contribuție la dezvoltarea societății.

De-a lungul istoriei sale îndelungate, compania a devenit lider în inovație, permițând electrificarea vehiculelor la scară largă, odată cu dezvoltarea modelului hibrid Prius în urmă cu 20 de ani și, mai recent, cu  Mirai, vehiculul alimentat cu pile de combustie cu hidrogen.

Pentru Toyota, sistemele de propulsie alternativă, vehiculele automatizate, serviciile de mobilitate și robotică sunt oportunități importante de a mișca oamenii și de a transforma compania.
 
În calitate de partener global al Jocurilor Olimpice și al Jocurilor Paralimpice, Toyota încurajează prin sport crearea unei societăți pașnice, fără discriminare, angajându-se să creeze o societate sustenabilă prin mobilitate.

Valorile Toyota privind îmbunătățirea continuă și respectul pentru oameni sunt și valorile Jocurilor Olimpice, care reunesc întreaga lume prin prietenie și solidaritate, sărbătorind cele mai înalte realizări ale potențialului uman.
 
„De-a lungul istoriei sale, Toyota a reușit să facă imposibilul posibil atât prin inovație și pasiune, cât și prin contestarea permanentă a definiției imposibilului. În prezent, industria auto traversează în mod clar o perioadă cu schimbări, timp în care Toyota își dorește să producă mașini din ce în ce mai bune.

La fel de important este faptul că dezvoltăm soluții de mobilitate pentru ca toți oamenii să se bucure de viață și ne facem datoria de a crea o societate mai bună pentru următorii cel puțin 100 de ani.

Pentru aceasta, trebuie să privim dincolo de vehiculele convenționale și să creăm noi forme de mobilitate care să depășească limitele existente și să rezolve problemele viitorului.

Împărtășim acest vis de îmbunătățire continuă cu sportivii participanți la Jocurile Olimpice și Paralimpice, care își depășesc limitele zi de zi. Sper ca Jocurile Olimpice și Paralimpice să creeze pentru toți cei apropiați de Toyota ocazia de a face imposibilul și de a-și depăși limitele.”, este de părere președintele Toyota, Akio Toyoda.

Toyota lansează și un nou website – www.MobilityForAll.com. Website-ul, realizat împreună cu 
National Center for Accessible Media (NCAM) din S.U.A., care va fi implementat în mai multe etape. Acesta a fost creat pentru a fi accesibil utilizatorilor cu diferite grade de invaliditate și pentru a permite tuturor utilizatorilor să experimenteze site-ul și conținutul acestuia.

Indiferent dacă setările sunt implicite, sau adaptate persoanelor cu deficiențe de vedere, de auz, de mobilitate sau cognitive, toate codurile și funcțiile de design oferă tuturor o experiență la fel de plăcută.
 
Pentru a sărbători lansarea inițiativei „Start Your Impossible” și parteneriatul cu Jocurile Olimpice și Jocurile Paralimpice, Toyota a organizat primul Summit de Mobilitate Toyota în Atena, Grecia, orașul gazdă al primelor Jocuri Olimpice moderne.

Evenimentul include o conversație live cu Akio Toyoda și o serie de discuții conduse de vice-președintele executiv al Toyota, Didier Leroy, cu lideri în gândire din întreaga lume și sportivi participanți la Jocurile Olimpice și Paralimpice.

Evenimentul va acoperi subiecte despre mobilitate din perspectivă socială, sportivă și a bunăstării fizice, precum și despre viitorul mobilității datorat progreselor tehnologice și cercetării.
 
Toyota Motor Corporation (TMC) este compania de mobilitate globală care a introdus în 1997 modelul hibrid Prius și în 2014 primul sedan produs în serie alimentat cu pile de combustie cu hidrogen, Mirai.

Având sediul central în Toyota City din Japonia, Toyota produce autovehicule din anul 1937.

În prezent, Toyota are 370.000 de angajați în comunitățile din întreaga lume. Aceștia construiesc în jur de 10 milioane de mașini pe an în 29 de țări, de la mașini foarte populare și vehicule premium la mini-vehicule și camioane comerciale, vândute în peste 170 de țări sub brandurile Toyota, Lexus, Daihatsu și Hino.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.toyota-global.com.  

Toyota România a încheiat parteneriate pentru susținerea    performanțelor sportive și asigurarea mobilității Toyota România a încheiat parteneriate pentru susținerea performanțelor sportive și asigurarea mobilității Toyota România a încheiat parteneriate pentru susținerea performanțelor sportive și asigurarea mobilității cu Comitetul Olimpic și Sportiv Român și Comitetul Național Paralimpic România Parteneriatul Toyota Olimpic si Paralimpic | Toyota Romania Parteneriatul Toyota Olimpic si Paralimpic | Toyota Romania Este o mare onoare pentru noi sa putem anunta parteneriatul Toyota pana in 2024 cu Comitetul International Olimpic si Comitetul International Paralimpic. Toyota România, promotor al  mobilității sustenabile, semnează un parteneriat pentru servicii de leasing financiar cu UniCredit Leasing Toyota România, promotor al mobilității sustenabile, semnează un parteneriat pentru servicii de leasing financiar cu UniCredit Leasing Importatorul celei mai vândute mărci auto din lume și liderul segmentului de mașini „eco” din România – Toyota România a inițiat un parteneriat cu liderul pieței de leasing din România - UniCredit Leasing pentru servicii de leasing financiar. Conditii si ghid informativ despre Programul Rabla Clasic 2021 si Rabla Plus 2021 Conditii si ghid informativ despre Programul Rabla Clasic 2021 si Rabla Plus 2021 În baza Programului Rabla 2021, Guvernul României susține înnoirea parcului auto, prin acordarea unei prime de casare pentru mașinile care îndeplinesc anumite condiții. Programul Rabla are două componente - Rabla Clasic și Rabla Plus, condițiile și termenele fiind prevăzute de Ghidul de finanțare a PSIPAN 2020-2024 și Ghidul de finantare din 2020 a Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic, 2020-2024.
Campanii rechemari service Campanii rechemari service Verifica daca modelul tau este vizat de o campanie de service Noua Toyota PROACE CITY Noua Toyota PROACE CITY O nouă gamă de utilitare compacte pentru a consolida prezența Toyota pe piața europeană a utiliarelor usoare Impreuna pe drumul spre Tokyo 2020 Impreuna pe drumul spre Tokyo 2020 Toyota România și Comitetul Olimpic și Sportiv Român: o nouă etapă în parteneriatul pentru Jocurile Olimpice din 2020 Noul Toyota Land Cruiser - Născut legendar. De neoprit pentru totdeauna Noul Toyota Land Cruiser - Născut legendar. De neoprit pentru totdeauna Încă de acum 60 de ani, de la ascensiunea pe muntele Fuji a primei sale generații, modelul Land Cruiser a fost de neoprit.