TOYOTA WHEEL PARK
Odata cu lansarea primului parc din lume dedicat vehiculelor cu roti, Toyota reintareste angajamentul pe care il are privind livrarea mobilitatii pentru toti
INTRODUCERE
Lily Rice
Lily Rice este prima femeie din Marea Britanie care a făcut un backflip intr-un scaun cu rotile. Și a făcut-o la vârsta de 13 ani. Știe că orice este posibil atunci când suntem liberi să ne mișcăm și cu succesul ei inspiră alte fete să preia WCMX. Într-o zi, Lily vrea să-și vadă sportul recunoscut la Jocurile Paralimpice, unde speră să concureze.
The Toyota Wheel Park
Urmatorul atlet se arunca pe rampa si sunetul slab al rotilor reverbereza prin stifurile de lemn. Sunetul anunta spectatorii ca un alt sportiv si-a facut aparitia in parc. Dar ea nu este pe o bicicleta, pe un skateboard sau pe patine. Ea intra intr-un skatepark hibrid complet accesibil; iar ea se afla intr-un scaun cu rotile.

Nu este singura care zambeste. Extinderea WCMX ca sport joaca un rol important pentru toata lumea - chiar si atleti fara dizabilitati isi asteapta randul sa utilizeze scaunele cu rotile puse la dispozitie. Se pare ca, stigmatizarea dizabilitatii fizice nu este la fel de puternica precum dorinta de a face miscare.
Acesta e un inceput pentru Toyota, fiind simbolic pentru viziunea Toyota asupra unei mobilitati mai bune pentru toti (\"Mobility for all\"). Viziunea Toyota este de a oferi tuturor solutii de mobilitate integrate, inclusiv celor cu dizabilitati fizice, asigurand o societate din ce in ce mai incluziva.
Mauro Caruccio
Director general Toyota Motor Italia
/

Inclusive Hybrid Park
Concentrandu-se pe libertatea si distractia mobilitatii pe roti, parcul este construit pentru sporturi precum BMX, skateboarding si unul dintre cele mai noi sporturi de pe planeta, motocross in scaun cu rotile (WCMX).


Construim o societate mai buna
Toyota isi ia angajamentul sa asigure libertate de miscare in toata tara, in oras sau in Wheel Park, deoarece atunci cand suntem liberi sa ne miscam, orice este posibil.

Mobility for All
Wheel Park permite mai multor persoane sa se deplaseze in moduri care de cele mai multe ori sunt accesibile doar persoanelor in deplinatatea capacitatilor fizice. Viziunea Toyota asupra accesului egal la capacitate de miscare spera sa aduca mobilitate, bucurie si pasiune tuturor.


Start Your Impossible
Toyota sprijina sportivi precum Lily Rice din Marea Britanie sa-si transforme visurile in realitate, oferind resurse si vizibilitate pentru a ajuta la promovarea campaniei lor: aceea de a face din motocross-ul in scaunul cu rotile (WCMX) un sport paralimpic oficial.

/