TOYOTA PARA TECH
Inginerii Toyota si multipla medaliata cu aur, Andrea Eskau, s-au alaturat pentru a forta limitele a ceea ce este posibil in ciclism.
INTRODUCERE
Andrea Eskau
Andrea Eskau este castigatoarea a patru medalii de aur si una de argint in calitate de ciclist paralimpic. Totodata, a castigat patru medalii de aur, patru de argint si doua de bronz la Jocurile Paralimpice de Iarna. Acum a facut un parteneriat cu Toyota pentru a fi din ce in ce mai motivata.
Para Tech Power
Inginerul Roger Kirschner s-a nascut cu jumatatea stanga a corpului paralizata. Parintii lui erau soferi de cursa profesionisti, iar Roger a dorit sa tina pasul cu ritmul lor rapid de viata. Andrea Eskau a suferit leziuni ale coloanei vertebrale dupa ce a avut un accident cu bicicleta. Nici ea nu a vrut sa se opreasca si, in schimb, a decis sa concureze la Jocurile Paralimpice.

Chiar si dupa ce a castigat patru medalii de aur vara si alte patru medalii iarna la Jocurile Paralimpice, ea nu s-a oprit. Roger si Andrea au lucrat impreuna cu o echipa de ingineri Toyota pentru a continua sa-si imbunatateasca bicicleta. Acum, noua sa bicicleta este cu 30% mai usoara si este optimizata pentru ea, astfel incat sportiva sa poata evolua la potentialul ei maxim.
Am aruncat o privire la bicicleta existenta si am sesizat imediat. Are nevoie de un concept nou... mai multa rigiditate, dar mai putina greutate. Este interesant sa vorbesc cu pilotul si, in acelasi timp, si cu masina de curse - o singura persoana, pentru ca ea este motorul in sine.
Roger Kirschner
Inginer
The curved, multicolored lines of a Toyota race car reflect track lights. A driver waits behind the wheel.

Tehnologie pentru mobilitate
Echipa de inginerie Toyota a preluat tehnologia folosita de Toyota GAZOO Racing si a aplicat-o pentru a ajuta la crearea unei biciclete speciale pentru Andrea, mai usoara si mai rigida decat orice a utilizat in trecut.


Mobility Vision
Toyota crede in egalitate de acces prin mobilitate. Contributia la progresul unor atleti ca Andrea este doar un exemplu al modului in care Toyota ajuta oameni cu diverse abilitati sau dizabilitati sa isi depaseasca limitele si sa isi atinga potentialul maxim.

Dedicat atletilor
Toyota si Andrea au lucrat impreuna la o varietate de proiecte in ultimii 7 ani, inclusiv la sania ei personalizata. Ne-am angajat sa oferim sportivilor nostri instrumentele de care au nevoie pentru a trai puterea miscarii.


Jocurile Olimpice si  Paralimpice
In calitate de partener oficial la nivel mondial al Comitetului Olimpic International si al Comitetului Paralimpic International, Toyota se angajeaza sa dezlantuie potentialul uman prin puterea miscarii si sa-i ajute pe cei care doresc sa participe la Jocurile Olimpice si Paralimpice sa isi atinga obiectivele prin largirea accesului, cresterea vizibilitatii si imbunatatirea tehnologiei. Prin intermediul parteneriatelor, Toyota incearca sa incurajeze oamenii din intreaga lume, indiferent de sex, varsta, nationalitate sau dizabilitati, sa faca primii pasi pentru a-si implini visurile, deoarece la Toyota credem ca atunci cand ai libertatea de a te misca, orice este posibil.

Slicing through the wind, Paralympian Andrea Eskau cranks her custom handbike forward.

TOYOTA GAZOO Racing
Participarea Toyota la sporturile cu motor au o misiune speciala: dorim sa perfectionam atat masinile noastre, cat si abilitatile oamenilor care le fac. Aceasta a fost filozofia de productie Toyota inca de pe vremea fondatorului Kiichiro Toyoda. Conditiile extreme ale curselor dezvaluie potentialul integral al vehiculelor. Potential care nu ne este dezvaluit in utilizarea obisnuita, de zi cu zi. Cursele ne permit sa testam limitele extreme ale unui vehicul si sa fortam aceste limite, astfel incat sa producem vehicule din ce in ce mai bune.