1. Despre Toyota
  2. Made in Europe
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Fabricat In Europa

Descopera ampla noastra retea de operatiuni din Europa

Activitatile noastre din Europa se extind in fiecare colt al continentului. Ele includ fabrici, birouri pentru logistica, puncte de vanzare si marketing, facilitati de cercetare si dezvoltare, de instruire, centre de design, un centrul de operatiuni pentru motorsport de nivel mondial si sute de dealeri locali.

  • Povestea noastra din Europa a inceput modest, cu un mic numar de automobile importate care au fost aduse aici la inceputul anilor 1960, dar de atunci am investit pentru a face din Europa una dintre cele mai importante si vibrante piete globale - nu doar pentru a vinde masini, dar si un loc unde le cream designul, le dezvoltam si le construim.

    Prima Toyota - Toyopet Crown - a ajuns in Malta in vara anului 1960.

  • Suntem constienti ca in Europa clientul este unul dintre cei mai exigenti cand vine vorba despre calitate si performanta, asa ca lucrurile pe care le invatam si le reusim aici ne pot aduce un avantaj real cand dezvoltam automobile pentru alte parti ale lumii.

    Un salt in timp la Salonul Auto de la Geneva din 2016 unde Toyota C-HR a avut premiera mondiala, cu un design realizat in Europa si, de asemenea, construita tot aici.