Noile Toyota PROACE CITY si
PROACE CITY VERSO

Oricand pregatite pentru afacerea ta

La Toyota luam afacerile extrem de in serios, mai ales cand vine vorba despre afacerea ta, motiv pentru care am creat PROACE CITY si PROACE CITY VERSO. Sunt usor de condus, fiind totodata proiectate pentru a se adapta usor nevoilor tale. Noul PROACE CITY iti ofera tot ceea ce te astepti sa primesti de la o Toyota, intr-o caroserie de furgon

Proace City
Confortabil si conectat, astfel incat tu sa detii mereu controlul

Practic, agil si flexibil, PROACE CITY este partenerul perfect cand vine vorba despre afacerea ta. Cu posibilitatea de a alege intre doua sau trei scaune in primul rand din fata, precum si o bancheta cu trei locuri in randul de scaune din spate - in varianta de caroserie crew cab-, PROACE CITY este proiectat sa faca fata oricarei sarcini. Dotari inteligente precum sistemul Smart Cargo pot creste capacitatea cu 0,4 m³, in timp ce trapa din peretele etanș permite transportul incarcaturilor mai lungi. Spatiile inguste si strazile orasului nu reprezinta o problema, usile asimetrice din spate simplificand incarcarea.

/

Proace City Verso


Proiectat pentru tine si pasagerii tai

Toyota PROACE CITY VERSO va impresiona cu siguranta. Scaunul pasagerului fata pliabil fold-flat este extrem de util in transportul incarcaturilor lungi; multitudinea de spatii de depozitare si geamul din sticla, cu deschidere, al hayonului, reprezinta dotari care fac alegerea acestui model una confortabila si practica. Poti lasa acoperisul panoramic sa inunde cu lumina intreaga cabina, in timp ce sistemul audio compatibil cu Apple CarPlay™ sau Android Auto™ iti va facilita accesul la melodiile tale preferate. (Disponibilitate in functie de echipare)

/

Toyota Safety Sense

Proace City