DESCOPERA NOUL TOYOTA AYGO X PROLOGUE

CONDIMENTEAZA SEGMENTUL MASINILOR COMPACTE DE ORAS

Este momentul reinventarii masinilor de oras. Iti prezentam Toyota Aygo X prologue.
Atragator si plin de incredere, acest concept inaltat reliefeaza viziunea noastra unica pentru masinile compacte. Nascut in Europa, imbina design-ul impozant cu o caroserie de crossover compact, lasand soferii sa isi exprime personalitatea in timp ce se bucura din plin de viata de oras.
Iti place sa iesi in evidenta? Iti place sa te distrezi? Iata o imagine pe care iti vei dori sa o transformi in realitate.

CONCEPTUL, DEZVALUIT
MICA MASINA CU IDEI MARETE
/

Atitudine urbana, fire nazdravana
Combina distractia si libertatea numelui Aygo cu o portie de atitudine nazdravana, Toyota Aygo X prologue vine cu o personalitate puternica si o postura si mai atletica in segmentul sau, creand o infatisare nemaintalnita la alte masini compacte de oras. Cu o combinatie unica de dimensiuni compacte, caroserie specifica de crossover si pozitie inaltata la volan, Toyota Aygo X prologue se remarca prin stil, oferind in acelasi timp experienta ideala de condus prin oras.

Caracter evident, gata de aventura
Toyota Aygo X prologue a fost facut sa aduca savoare vietii. Aspectul sau bi-tone captivant si linia curbata a plafonului garanteaza ca va atrage atentia pe care ti-o doresti. In fata, luminile high-tech, ce imbratiseaza caroseria si grila frontala lata adauga o atitudine autentica de libertate de deplasare. Un suport de bicicleta integrat ii asigura spiritul de aventura mereu pregatit, in timp ce camera montata pe oglinda exterioara este prezenta pentru a capta acele momente care merita impartasite.

/
/

Creat in Europa
Toyota Aygo X prologue are radacinile in Europa. Apectul impozant, distinctiv a fost creat de o echipa dedicata ED2, Centrul European pentru Design Toyota din Franta. Acest grup restrans s-a concentrat pe soferii tineri, urbani, ai Europei, ce solicita o masina cu atitudine, distinctiva, prin care sa isi poata exprima personalitatea in timp ce se distreaza la volan.

Noul concept Toyota Aygo X prologue

The new Toyota PROACE CITY and PROACE CITY VERSO The new Toyota PROACE CITY and PROACE CITY VERSO Ready for business when you are Toyota prezinta: Driven - Povestea unui fotograf Toyota prezinta: Driven - Povestea unui fotograf Ca fotograf de calatorie, Johan Lolos, aka @lebackpacker, calatoreste in lume pentru a descoperi si a capta frumusetea naturala, precum si pentru a documenta diferitele culturi pe care le intalneste. Toyota prezinta: Driven - Povestea Energy Observer Toyota prezinta: Driven - Povestea Energy Observer Urmarim echipa Energy Observer care face urmatorul popas in Venetia, un oras care a devenit un simbol in lupta impotriva schimbarilor climatice. Toyota sustine Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020 Toyota sustine Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020 Misiunea Toyota: ne dorim ca oamenii să își împlinească visele, susținându-i pe cei care vor sa participe la Jocurile Olimpice și Paralimpice