Garantia Toyota

6 ani sau 200.000 km*

Autovehiculele noastre sunt construite la standarde de exceptie. 
Te poti relaxa stiind ca masina ta Toyota beneficiaza de la 1 noiembrie 2015 de una dintre cele mai lungi perioade de garantie existenta in Romania: 6 ani sau 200.000 km (prima conditie indeplinita).

GARANTIA TOYOTA 


Te poti relaxa stiind ca masina ta Toyota beneficiaza incepand cu 1 noiembrie 2015 de una dintre cele mai lungi perioade de garantie existenta in Romania: 6 ani sau 200.000 km, prima conditie indeplinita. 

Aceasta este compusa din garantia standard, 3 ani sau 100.000 km si garantia extinsa, Toyota Extracare, 3 ani in limita totala a 200.000 km. Garantia standard este o garantie completa de 3 ani sau la 100.000 km, in functie de  primul termen atins, fara limita de kilometri in primul an.   *conform raportului Jato Dynamics, martie 2018.
 
Garantia standard Toyota include, de asemenea: 
  • Garantie de 3 ani pentru rugina de suprafata / vopsea, fara limita de kilometri parcursi.
  • Garantie de 12 ani pentru perforare prin coroziune, fara limita de kilometri parcursi pentru toate autoturismele Toyota si 6 ani pentru autoutilitara Toyota Hilux.

Garantia standard pentru componentele de baza ale sistemului de propulsie hibrida (bateria si altele) este de 5 ani sau 100.000 de kilometri. 

Pentru detalii contacteaza cel mai apropiat reprezentant autorizat Toyota. Vezi harta dealerilor aici.

TOYOTA EXTRACARE

Garantie extinsa cu 3 ANI, in limita totala a 200.000 km

Garantia extinsa Toyota Extracare modifica si completeaza conditiile garantiei standard, toate celelalte informatii din caietul de service si garantie ramanand valabile.  Garantia extinsa este valabila doar in cadrul atelierelor de reparatii autorizate Toyota, este oferita pentru toate autovehiculele Toyota contractate in Reteaua autorizata Toyota Romania incepand cu data de 01.11.2015 si este transmisibila la vanzarea autovehiculului in decursul celor 6 ani / 200.000 km (in functie de  primul termen atins). 

Pentru detalii contacteaza cel mai apropiat reprezentant autorizat Toyota. Vezi harta dealerilor aici.

/

Mai multe despre

The new Toyota PROACE CITY and PROACE CITY VERSO The new Toyota PROACE CITY and PROACE CITY VERSO Ready for business when you are Toyota prezinta: Driven - Povestea unui fotograf Toyota prezinta: Driven - Povestea unui fotograf Ca fotograf de calatorie, Johan Lolos, aka @lebackpacker, calatoreste in lume pentru a descoperi si a capta frumusetea naturala, precum si pentru a documenta diferitele culturi pe care le intalneste. Toyota prezinta: Driven - Povestea Energy Observer Toyota prezinta: Driven - Povestea Energy Observer Urmarim echipa Energy Observer care face urmatorul popas in Venetia, un oras care a devenit un simbol in lupta impotriva schimbarilor climatice. Toyota sustine Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020 Toyota sustine Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020 Misiunea Toyota: ne dorim ca oamenii să își împlinească visele, susținându-i pe cei care vor sa participe la Jocurile Olimpice și Paralimpice