1. Rabla
  2. Newsletter Rabla
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Toyota NOUA vrei, prin Rabla 2024 iti iei!

Experienta in electrificare de peste 25 de ani! Alege din cea mai generoasa oferta de modele hybrid, plug-in hybrid si electrice din Romania.

SUV-ul Toyota RAV4, NOUL Toyota C-HR, Yaris Cross sau Corolla Sedan, tu ce Toyota ai in plan pentru noul an?

Descopera acum gama noastra extinsa de modele hybrid, Plug-In Hybrid  si electrice! Exista o Toyota potrivita pentru fiecare. 

Completeaza formularul de mai jos și afla primul: 

  • Cand se lanseaza oficial Programul Rabla 2024
  • Care sunt conditiile Rabla 2024
  • Cum poti beneficia de o Toyota noua prin Rabla clasic sau Rabla Plus 2024

 

Ce este programul Rabla

Programul guvernamental Rabla include doua programe distincte implementate in perioada 2020-2024. „Rabla Clasic” se refera la Programul de stimulare a innoirii parcului auto national, in timp ce „Programul Rabla Plus” cuprinde masurile adoptate in cadrul Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera in transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic.

Inscrie-te la newsletter

Completeaza formularul de mai jos si fii printre primii la start sa-ti iei Toyota NOUA prin Rabla 2024! Noi o sa iti trimitem vesti prin e-mail cu informatii la zi despre Rabla 2024.
*Oferta pentru vanzarea vehiculelor prin  Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic 2020-2024, derulat de Administratia Fondului pentru Mediu si finantat din Fondul pentru mediu, in limita stocului disponibil, pentru vehiculele Toyota C-HR Plug-In Hybrid, Toyota RAV4 Plug-in Hybrid, Prius Plug-in Hybrid, Toyota bZ4X, Proace City Electric, Proace Electric. Pretul este obtinut prin aplicarea discountului recomandat, a ecotichetului disponibil prin programul Rabla Plus 2024, prin casarea a cel putin unui vehicul uzat (se pot preda spre casare maximum doua vehicule uzate), acesta din urma fiind aplicabil sub rezerva si numai in cazul reinitierii, in anul 2024, de catre Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor prin Administratia Fondului pentru Mediu a programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic (“programul Rabla Plus”). Oferta este valabila sub conditia indeplinirii de catre client a tuturor cerintelor impuse de Ghidul PSIPAN 2024 si sub rezerva acceptarii retailerilor autorizati Toyota Romania ca producatori validati in program.  Oferta este supusa unor termene si conditii, este valabila in limita stocului disponibil, ecotichetul Rabla Plus fiind calculat in Euro (1 Euro = 5 Lei), si nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale.