1. Proprietari
  2. Piese si accesorii originale
  3. Recall
Actiuni rapide
Actiuni rapide

Campanii Rechemari Service

Verifica Daca Modelul Tau Este Vizat De O Campanie De Service

La Toyota, siguranța clienților noștri este prioritatea numărul unu, motiv pentru care monitorizăm continuu performanța vehiculelor noastre. Dacă identificam faptul ca o anumită componentă sau un anumit aspect al vehiculelor noastre nu mai respectă standardele noastre stricte, vom lua măsurile corespunzătoare.


În conformitate cu cerințele din Legea națională privind siguranța vehiculelor și a autovehiculelor, atunci când producatorul Toyota /Lexus a stabilit că există fie un defect care are legatura cu  siguranța autovehiculului, fie o nerespectare a unui standard de siguranță pentru autovehicule, initiem o campania de rechemare pentru a ne asigura ca masina dumneavoastra nu este afectata sa reparam problema in cel mai surt timp posibil. Inspecția și / sau reparatia va fi efectuată gratuit.

VIN CHECKER

Dacă ați fost contactat (ă) în legătură cu o rechemare Toyota sau aveți motive să credeți că vehiculul dvs. poate fi inclus într-o campanie de rechemare, puteți afla pe loc acest lucru prin utilizarea instrumentului de verificare a seriei de sasiu în trei pași de mai jos.