1. Oferte & promotii
  2. Oferta Corolla Sedan Conventional
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Oferta Toyota Corolla Sedan benzina

PROFITA DE OFERTA CU 8% REDUCERE

PENTRU ORICE TOYOTA COROLLA SEDAN benzina*

COMANDAT INTRE 1 - 30 IUNIE 2024!

Conceputa pentru oras, construita pentru a merge mai departe

Conceputa pentru a iesi in evidenta

Corolla Sedan ofera o senzatie incontestabila de putere, caracterizata de linii rafinate, curgatoare si o caroserie ampla, dar aerodinamica. Exteriorul distinct este completat de o serie de detalii contemporane, incluzand faruri cu LED-uri, accente cromate si jante din aliaj de 18".
Solicita oferta acum

Rafinata, spatioasa si confortabila

Oferind o tehnologie si un confort de prima clasa pentru fiecare pasager, interiorul este la fel de relaxant si convenabil. Cu spatii de depozitare inteligente, spatiu pentru picioare si finisaje premium, va veti bucura in aceeasi masura de calatorie si de destinatie.

 

 

 

Solicita oferta acum

*Campania se adreseaza tuturor persoanelor fizice si juridice si se aplica tuturor comenzilor plasate in perioada 1 - 30 iunie 2024. Discountul se calculeaza ca procent aplicat la pretul de lista a autovehiculului nou + vopsea (fara TVA) si reprezinta beneficiu acordat de importator prin intermediul retelei de retaileri. Pentru evitarea oricarui dubiu, reteaua de dealer va stabili independent propria strategie comnerciala fiind posibila aplicarea oricaror discounturi suplimentare, daca este cazul.

Imagini cu titlu de prezentare.

Solicita oferta

GALERIE COROLLA SEDAN