1. Oferte & promotii
  2. Oferta Aygo X
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Oferta Toyota Aygo X

Profita de oferta cu 8% reducere

pentru orice Toyota Aygo X*

comandat intre 1 - 30 IUNIE 2024!

Drive tall

Esentele puternice se tin in sticlute mici. Aygo X este o masina compacta si plina de atitudine. Ea sfideaza normele, oferind increderea unui crossover inalt, dar avand caracteristicile exclusive ale unei masini de oras. 

CONECTIVITATE

In armonie cu dumneavoastra si cu orasul

Aygo X nu este doar o masina de oras, ci o extensie a stilului dumneavoastra de viata activ. Toyota Smart Connect va mentine telefonul si masina sincronizate, cu incarcare wireless pentru o alimentare continua din mers. Un ecran tactil HD de 9" afiseaza tot ce este necesar – evitati blocajele din oras cu ajutorul navigatiei cu actualizare in cloud si evenimentele rutiere in timp real. Folositi aplicatia MyT pentru a opera anumite functii de la distanta, de exemplu pentru a programa  climatizarea si a gestiona controlul portierelor printr-o atingere. Aygo X este ca un smartphone pe roti.

Solicita oferta acum

*Campania se adreseaza tuturor persoanelor fizice si juridice si se aplica tuturor comenzilor plasate in perioada 1 - 30 iunie 2024. Discountul se calculeaza ca procent aplicat la pretul de lista a autovehiculului nou + vopsea (fara TVA) si reprezinta beneficiu acordat de importator prin intermediul retelei de retaileri. Pentru evitarea oricarui dubiu, reteaua de dealer va stabili independent propria strategie comnerciala fiind posibila aplicarea oricaror discounturi suplimentare, daca este cazul.

Imagini cu titlu de prezentare.

Solicita oferta

GALERIE AYGO X