1. Masini noi Toyota
  2. Masini mici
  3. Intrebari legate de masini mici
Actiuni rapide
Actiuni rapide

Intrebari despre masini mici

Aveti o intrebare despre o masina mica pe care o detineti deja? Sau poate ati decis ca o masina mica ar putea fi pentru dvs. si pur si simplu doriti sa aflati mai multe despre ele.

Care este diferenta dintre o masina mica si o masina de oras?

Nu exista diferente intre masinile mici si masinile de oras; cu toate acestea, AYGO si Yaris sunt bine concepute pentru medii urbane si pentru conducerea in afara orasului.

Are small cars economical to run?

Masinile mici tind sa se laude cu un consum de combustibil mic, modelele precum AYGO ajungand la un consum mixt WLTP de 5l/100km, iar noul Yaris Full Hybrid ajungand la un consum mixt WLTP de 3.9 l/100km.

Masinile de oras sunt bune ca masini de familie?

Masinile mici nu sunt considera in mod normal masini de familie, insa sunt adesea suprinzator de spatioase. Cu design-ul inteligent si inovatiile tehnologice, masinile mici spatioase au o capacitate generoara pentru bagaje, ceea ce inseamna ca familiile pot calatori confortabil.

Este pentru mine o masina de oras?

Sa stii daca o masina mica ar fi potrivita pentru tine depinde de stilul tau de viata. Daca apreciezi impactul scazut asupra mediului, esti dornic sa reduci costurile de functionare sau locuiesti intr-o zona urbana aglomerata, atunci merita sa iei in considerare o masina mica, de oras.