1. Masini noi Toyota
  2. Garantie & Fiabilitate
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Hilux Style
Garantie & Fiabilitate

Pick-up DC

Hilux - Style - Pick-up DC
Albastru electric metalizat 8X2

Pret incepand de la

41848.73

Motor

2.4 L Diesel

Tractiune

4X4

Garantie standard

Garantie Toyota 6 ani/200.000 km

Hilux - Style - Pick-up DC

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/ro/ro

Sisteme de siguranta

LINISTE SUFLETEASCA? VINE IN STANDARD

Dotari si specificatii Toyota Hilux. Descopera specificatiile si echiparile care fac acest model Toyota Hilux Executive Pick-up DC o masina de care te vei indragosti sa o conduci.

Asistenta rutiera

Masinile noastre sunt construite astfel incat sa iti ofere multi ani de deplasari fiabile, fara probleme. Dar pot exista si momente in care ai nevoie de asistenta. Ca parte a angajamentului nostru pentru servicii clienti, fiecare autovehicul nou beneficieaza de serviciul Toyota Eurocare (durata serviciului poate diferi in functie de model), pentru ca tu sa te pui din nou in miscare fara intarziere si sa stai complet linistit.

Reparatii

Chiar si cei mai experimentati soferi pot fi implicati in accidente. Din fericire, indiferent cat de mare sau cat de mic este accidentul, ai garantia retelei de service-uri autorizate Toyota la care poti apela. Tehnicienii nostri instruiti si-au asumat angajamentul de a presta servicii de reparatii „cap-coada”, astfel incat masina ta Toyota sa fie readusa la starea sa initiala.