1. Masini noi Toyota
  2. Garantie & Fiabilitate

Schimba modelul

GR Yaris Performance
Garantie & Fiabilitate

Hatchback 3 usi

Alb Platinum perlat 089

de la

37292.0

Motor

1.6L Turbo 16PT (261 HP)

Tractiune

4X4

Garantie standard

Garantie Toyota 6 ani/200.000 km

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/ro/ro

Sisteme de siguranta

Toyota Safety Sense

TE SIMTI IN SIGURANTA DEPLINA CU TOYOTA SAFETY SENSE

Yaris GR vine cu dotari menite sa iti asigurie siguranta tie si celor din jur. Pachetul sau de tehnologii avansate Toyota Safety Sense sunt acum mai inteligente, ajutandu-te sa conduci in siguranta si lipsit de griji.

Asistenta rutiera

Masinile noastre sunt construite astfel incat sa iti ofere multi ani de deplasari fiabile, fara probleme. Dar pot exista si momente in care ai nevoie de asistenta. Ca parte a angajamentului nostru pentru servicii clienti, fiecare autovehicul nou beneficieaza de serviciul Toyota Eurocare (durata serviciului poate diferi in functie de model), pentru ca tu sa te pui din nou in miscare fara intarziere si sa stai complet linistit.

Reparatii

Reparatii

Chiar si cei mai experimentati soferi pot fi implicati in accidente. Din fericire, indiferent cat de mare sau cat de mic este accidentul, ai garantia retelei de service-uri autorizate Toyota la care poti apela. Tehnicienii nostri instruiti si-au asumat angajamentul de a presta servicii de reparatii „cap-coada”, astfel incat masina ta Toyota sa fie readusa la starea sa initiala.