1. Masini noi Toyota
 2. B SUV
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Noul Yaris Cross

100% URBAN. 100% SUV.

100% URBAN. 100% SUV.

Noul Yaris Cross ni s-a dezvaluit in toata splendoarea sa! Stilatul Yaris Cross ridica masina compacta la nivelul urmator: toate calitatile agilului Yaris adaugate celor ale unui SUV.

Dotat cu ultima generatie a tehnologiei Full Hybrid self-charging noul Yaris Cross entuziasmeaza prin eficienta si emisiile sale de top in clasa sa. Oferind optional si un sistem inteligent de tractiune integrala - pentru control total in orice anotimp -, alaturi de o multitudine de alte dotari foarte utile in traficul orasului, noul Yaris Cross va lasa o amprenta remarcabila in peisajul urban in 2021.

 • ASPECT ATRAGATOR DE SUV, COMPACTITATE URBANA

  In calitate de creatori ai SUV-ului recreational, am integrat toata experienta noastra in noul Yaris Cross. Cu un aspect solid, atletic, un interior spatios si o pozitie inalta pe sosea, noul mdel ofera toate avantajele codusului unui SUV, combinate insa cu o compactitate adecvata vietii urbane.

 • CEL MAI NOU SUV, TEHNOLOGIE HYBRID DE ULTIMA GENERATIE

  In calitate de lider al tehnologiei Full Hybrid, ne-am asigurat ca cel mai nou SUV al nostru beneficiaza de cea mai recenta tehnologie Hybrid. Propulsat de avansatul motor de 1.5 litri Hybrid Dynamic Force, noul Yaris Cross combina o eficienta excelenta de consum si emisii scazute de CO2 cu putere liniara si raspuns rapid. O combinatie castigatoare pentru oras.

 • LINII DE DIAMANT SLEFUIT

  Inspirat de liniile dure si detaliile pronuntate ale diamantului stralucitor, forma inaltata a caroseriei Yaris Cross si aripile indraznete asigura aspectul unui SUV atragator si sofisticat. Conceput special pentru gusturile europene, elegantul Yaris Cross este croit pentru viata in oras.

 • ABILITATI DE TRACTIUNE INTEGRALA, EFICIENTA DE TOP

  Pentru cei care isi doresc beneficii de SUV fara compromisuri, Yaris Cross poate fi echipat cu tractiune integrala inteligenta. O caracteristica unica pentru un SUV compact Full Hybrid, Hybrid AWD-i ofera capabilitatile tractiunii integrale, dar cu un consum de combustibil si emisii de CO2 de top in clasa sa.

 • SPATIU FLEXIBIL, SOLUTII SMART

  Fie ca este vorba despre spatiu pentru viata de zi cu zi sau flexibilitate pentru hobby-urile din weekend, Yaris Cross foloseste inteligent spatiul. Adapteaza portbagajul in functie de nevoile tale, cu o placa reglabila pe inaltime si bancheta rabatabila 40:20:40, si bucura-te de sistemul sau convenabil de centuri flexibile si de portbagajul cu actionare electrica.

GALERIE IMAGINI

VII IN CALATORIE?

Aboneaza-te la newsletter si vei primi ultimele stiri si noutati legate de Yaris Cross.