1. Masini noi Toyota
  2. B SUV
Actiuni rapide
Actiuni rapide

Noul Yaris Cross

100% URBAN. 100% SUV.

100% URBAN. 100% SUV.

Noul Yaris Cross ni s-a dezvaluit in toata splendoarea sa! Stilatul Yaris Cross ridica masina compacta la nivelul urmator: toate calitatile agilului Yaris adaugate celor ale unui SUV.

Dotat cu ultima generatie a tehnologiei Full Hybrid self-charging noul Yaris Cross entuziasmeaza prin eficienta si emisiile sale de top in clasa sa. Oferind optional si un sistem inteligent de tractiune integrala - pentru control total in orice anotimp -, alaturi de o multitudine de alte dotari foarte utile in traficul orasului, noul Yaris Cross va lasa o amprenta remarcabila in peisajul urban in 2021.

ASPECT ATRAGATOR DE SUV, COMPACTITATE URBANA

In calitate de creatori ai SUV-ului recreational, am integrat toata experienta noastra in noul Yaris Cross. Cu un aspect solid, atletic, un interior spatios si o pozitie inalta pe sosea, noul mdel ofera toate avantajele codusului unui SUV, combinate insa cu o compactitate adecvata vietii urbane.

CEL MAI NOU SUV, TEHNOLOGIE HYBRID DE ULTIMA GENERATIE

In calitate de lider al tehnologiei Full Hybrid, ne-am asigurat ca cel mai nou SUV al nostru beneficiaza de cea mai recenta tehnologie Hybrid. Propulsat de avansatul motor de 1.5 litri Hybrid Dynamic Force, noul Yaris Cross combina o eficienta excelenta de consum si emisii scazute de CO2 cu putere liniara si raspuns rapid. O combinatie castigatoare pentru oras.

LINII DE DIAMANT SLEFUIT

Inspirat de liniile dure si detaliile pronuntate ale diamantului stralucitor, forma inaltata a caroseriei Yaris Cross si aripile indraznete asigura aspectul unui SUV atragator si sofisticat. Conceput special pentru gusturile europene, elegantul Yaris Cross este croit pentru viata in oras.

ABILITATI DE TRACTIUNE INTEGRALA, EFICIENTA DE TOP

Pentru cei care isi doresc beneficii de SUV fara compromisuri, Yaris Cross poate fi echipat cu tractiune integrala inteligenta. O caracteristica unica pentru un SUV compact Full Hybrid, Hybrid AWD-i ofera capabilitatile tractiunii integrale, dar cu un consum de combustibil si emisii de CO2 de top in clasa sa.

SPATIU FLEXIBIL, SOLUTII SMART

Fie ca este vorba despre spatiu pentru viata de zi cu zi sau flexibilitate pentru hobby-urile din weekend, Yaris Cross foloseste inteligent spatiul. Adapteaza portbagajul in functie de nevoile tale, cu o placa reglabila pe inaltime si bancheta rabatabila 40:20:40, si bucura-te de sistemul sau convenabil de centuri flexibile si de portbagajul cu actionare electrica.

GALERIE IMAGINI

VII IN CALATORIE?

Aboneaza-te la newsletter si vei primi ultimele stiri si noutati legate de Yaris Cross.