1. Toyota Electrificata
  2. Full Hybrid
  3. Intreaba un hybrid
  4. are-hybrids-fuel-efficient
Actiuni rapide
Actiuni rapide
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

SUNT MASINILE HIBRID EFICIENTE DIN PUNCT DE VEDERE CONSUM?

INTREABA UN HIBRID

Eficienta care se afla in topul clasei

Masinile hibrid Toyota sunt unele dintre cele mai eficiente masini din punct de vedere consum din clasa lor. Pentru distante scurte cu viteza mica sau in trafic, acestea nu consuma deloc combustibil. Acest lucru se datoreaza faptului ca, atunci cand este posibil, functioneaza doar cu ajutorul motorului electric. De exemplu, o masina Toyota Hybrid din segmentul B, cum ar fi Corolla Hybrid Dynamic, are o economie de combustibil de pana la 3,4l/100km.

Si pentru ca toate masinile hibrid Toyota se incarca singure, ele ofera o tehnologie de franare regenerativa, ceea ce inseamna ca energia electrica produsa atunci cand franezi sau urci pe un drum, este stocata in baterie. Asta ajuta sa te deplasezi si mai departe doar cu ajutorul motorului electric, facand din calatoria ta una si mai eficienta din punctul de vedere al combustibilului. Rezultatul? 0 consum de combustibil, 0 emisii de evacuare si o deplasare aproape silentioasa pentru 50% dintre calatoriile urbane.